Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 43 epizoda - Na Visnju je krenuo Komarac.

Cetrdeset treca epizoda:Aleksa u razgovoru pokusava da stavi do znanja Nadi,da su njih dvoje dosta slicni.Visnji i Vukasinu je stavio do znanja Luka da trebaju da se pojave na jednom mestu u odredjeno vreme.Ada je saznala da je njena prijateljica kreatorka ispricala Ivani,da je videla Adu kako izlazi iz hotela.Komarac je dobio novi angazman od baronicinog sudije.Visnja je sada na redu.Aleksa mora da se kloni Mile,tako mu je uputio upozorenje Luka,ali to upozorenje izgleda da ne vredi.Cela epizoda 43 prikazuje se 18 marta na televiziji Prva u 21h.
Predlog knjige: "Ne idem u Redmond!" Marilla podigne izmučeno lice s ruku i pogleda Anne. "Zašto, kako to misliš?" „Baš ono što kažem. Neću uzimati stipendiju. Odlučio sam se tako noć nakon što ste se vratili kući iz grada. Sigurno ne misliš da bih te mogao ostaviti samog u svojoj nevolji, Marilla, nakon svega što si učinio za mene. Razmišljao sam i planirao Da vam kažem svoje planove. G. Barri želi unajmiti farmu za narednu godinu. Dakle, nećete se praviti oko toga. I ja ću predavati. Prijavio sam se za školu ovde, ali ne očekujem da ću je dobiti jer znam da su poverioci to obećali Gilbertu Blateu. Ali ja mogu imati školu Carmodi - g. Blair mi je tako rekla sinoć u prodavnici. Naravno da to neće biti tako lepo ili zgodno kao da imam školu Avonlea. Ali mogu se ukrcati kući i odvesti se do Carmodija i natrag, bar po toplom vremenu. Čak i zimi mogu dolaziti petkom kući. Mi ćemo zadržati konja za to. Oh, sve sam isplanirao, Marilla. I pročitaću vam i razveselim vas. Nećete biti dosadni ili usamljeni. I mi ćemo biti stvarno ugodni i srećni ovde, ti i ja. " Marilla je u snu slušala kao žena. "Oh, Anne, mogao bih da se dobro snalazim da si ovde, znam. Ali ne mogu dozvoliti da se žrtvuješ za mene. Bilo bi strašno. " "Glupost!" Anne se veselo smejala. „Nema žrtve. Ništa ne može biti gore od odustajanja od Zelenih gablova - ništa mi više ne može naštetiti. Moramo da zadržimo staro drago mesto. Moj um je dosta izmišljen, Marilla. Ne idem u Redmond; a ja ću ostati ovde i predavati. Ne brini se malo o meni. " "Ali vaše ambicije - i ..." „Baš sam ambiciozna kao i uvek. Jedino sam promenio predmet svojih ambicija. Biću dobar učitelj - i sačuvaću vam vid. Pored toga, ovde želim da studiram kod kuće i sama pohađam malo koledž. Oh, imam desetine planova, Marilla. Razmišljam o njima već nedelju dana. Ovde ću dati sve od sebe, a verujem da će mi dati sve od sebe zauzvrat. Kad sam napustio Kueen, činilo se da se moja budućnost proteže ispred mene poput pravog puta. Mislio sam da mogu da vidim uz to prekretnicu. Sada je u njoj zavoj. Ne znam šta se krije iza zavoja, ali vjerovat ću da to najbolje ide. Ima svoju privlačnost, Marilla. Pitam se kako ide onkraj nje - šta ima zelena slava i meka, karirana svetlost i senke - koji novi pejzaži - koje nove lepote - koje krivine i brda i doline dalje. "
Igra sudbine 43 epizoda - Na Visnju je krenuo Komarac. Igra sudbine 43 epizoda - Na Visnju je krenuo Komarac. Reviewed by gledajte on March 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.