Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 12.03.2020 Suzana Mancic i Suzanina mecava,teleci gulas,pileca salata.

U emisiji Prakticna zena emitovanoj na Prvoj televiziji u 16:30 dvanaestog marta 2020 godine,mozete pogledati Kako to Suzana Mancic sprema Suzaninu mecavu i sta je to ustvari.Pilecu salatu sa kikirikijem i teleci gulas sprema Miljan Ruzic iz Pariza koji se ranije javio i preko video poziva.
Suzana Mancic i Suzanina mecava

Teleci gulas i pilecu salatu sa kikirikijem sprema Miljan Ruzic
Predlog knjige: Kad je koncert bio gotov, snažna, ružičasta dama - koja je bila supruga američkog milionera - uzela ju je pod svoje krilo i upoznala je sa svima; i svi su joj bili vrlo dragi. Profesionalna elokucionistkinja, gospođa Evans, došla je i razgovarala s njom, rekavši joj da ima šarmantan glas i da je "interpretirala" svoje izbore. Čak joj je i devojčica iz crvene čipke platila slab kompliment. Večerali su u velikoj, lepo uređenoj trpezariji; Diana i Jane su takođe pozvane da učestvuju u tome, pošto su došle sa Anom, ali Bilija nigde nije nađen, s obzirom da je dekompresovao u smrtnom strahu od neke takve pozivnice. Čekao ih je, sa timom, međutim, kada je sve bilo gotovo, i tri devojčice veselo su izašle u mirno, belo mesečevo zračenje. Anne je duboko udahnula i pogledala u vedro nebo iza mračnih gomila jele. Oh, bilo je dobro opet biti napolju u čistoći i tišini noći! Koliko je sve bilo sjajno i mirno i divno, šum mora je prodirao kroz mračne litice i dalje poput mrkih divova koji čuvaju začaranu obalu. "Zar nije bilo savršeno sjajno vreme?" uzdahnula je Jane dok su odlazili. „Samo bih volela da sam bogata Amerikanka i mogla bih provesti leto u hotelu i nositi dragulje i haljine niskih vrata i svaki blagoslovljeni dan imati sladoled i pileću salatu. Sigurna sam da bi bilo ikad toliko zabavnije od predavanja u školi. Anne, tvoja recitacija je bila jednostavno sjajna, mada sam u početku mislila da nikad nećeš početi. Mislim da je to bilo bolje od gospođe Evans. " "Oh, ne, nemoj tako govoriti, Jane", reče Anne brzo, "jer zvuči glupo. Ne bi moglo biti bolje od gospođe Evans, znate, jer je profesionalac, a ja sam samo učenica, sa malim sposobnostima recitiranja. Prilično sam zadovoljan ako su se ljudi prilično svideli mojoj. "
Prakticna zena 12.03.2020 Suzana Mancic i Suzanina mecava,teleci gulas,pileca salata. Prakticna zena 12.03.2020 Suzana Mancic i Suzanina mecava,teleci gulas,pileca salata. Reviewed by gledajte on March 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.