Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 16.03.2020 Rade Cosic sprema veganske lazanje,pokloni za praznik mladenci,domace lizalice.

Danasnja emisija Prakticna zena 16 marta 2020 godine emitovana na televiziji Prva u 16:30h kao i svakog radnog dana,prikazace ovog puta,kako Rade Cosic sprema veganske lazanje.Kako je najavila voditeljka Natasa,u emisiji je prvi put Maja Nastic koja je spremila domace lizalice.Planer kuhinja robne kuce Ikea Iva Delibasic,pokazace koje ima predloge za poklone za mladence na Dan Mladenaca 22.marta.
Veganske lazanje - Rade Cosic

Pokloni za Dan Mladenaca

Maja Nastic spremila domace lizalice
Predlog knjige: Anne se nagnula preko stola i uzela Marilino lice u svoje ruke. „Ne izgledaš dobro onako kako bih volela da te vidim, Marilla. Izgledaš umorno. Bojim se da previše radiš. Morate se odmoriti, sad kad sam kod kuće. Samo ću ovaj dan iskoristiti da obiđem sve drage stare spotove i lovim svoje stare snove, a onda će doći red na tebe da lenšam dok radim posao. " Marilla se nježno nasmešila svojoj devojci. „To nije posao - to je moja glava. Sada me često boli - iza očiju. Doktor Spencer se mazao s naočarima, ali ne čine mi ništa dobro. Poslednjeg juna na ostrvo dolazi ugledni okulista i lekar kaže da ga moram videti. Pretpostavljam da ću morati. Sada ne mogu čitati ili šivati bez ikakve udobnosti. Pa, Anne, stvarno si se dobro snašla kod kraljice. Moram da kažem. Da uzme licencu prve klase za jednu godinu i osvoji stipendiju Averi - pa, dobro, gospođa Linde kaže da ponos postoji pre pada i da uopšte ne veruje u visoko obrazovanje žena; kaže da ih razdvaja za žensku pravu sferu. Ne verujem ni reč od toga. Govoreći o Rachel me podseća - da li ste čuli nešto o banci Abbei u poslednje vreme, Anne? " "Čula sam da je bilo drhtavo", odgovori Anne. "Zašto?" „To je ono što je rekla Rachel. Bila je ovde jednog dana prošle nedelje i rekla je da je bilo nekih razgovora o tome. Matthev se osjećao jako zabrinuto. Sve što smo spremili je u toj banci - svaki peni. Hteo sam Metjua da ga stavi u Štedionicu na prvom mestu, ali stari gospodin Abbei je bio veliki očev prijatelj i uvek je bankario s njim. Metju je rekao da je svaka banka kod njega na čelu dovoljno dobra za bilo koga. " "Mislim da je on već dugi niz godina bio samo njegov nominalni šef", rekla je Anne. „On je vrlo star čovek; njegovi nećaci su zaista na čelu ustanove. " „Pa, kad nam je Rachel to rekla, hteo sam da Matthev izvuče naš novac odmah i on je rekao da on to misli. Ali gospodin Russell mu je juče rekao da je sa bankom sve u redu. " Anne je imala dobar dan u druženju sa svetom na otvorenom. Nikad nije zaboravila taj dan; bilo je tako vedro, zlatno i korektno, tako bez senke i tako raskošnog cveta. Anne je provela nekoliko svojih bogatih sati u voćnjaku; otišla je do Driad's Bubble and Villovmere i Violet Vale; pozvala je Mansea i razgovarala sa gospođom Allan; i konačno uveče otišla je sa Metjuom za krave, preko Lovers 'Lane-a do zadnjeg pašnjaka. Šuma je sva bila proslavljena zalaskom sunca, a njen topli sjaj tekao je niz praznine brda na zapadu. Matthev je polako hodao sa pognute glave; Anne, visoka i uspravna, odgovarala je svom opružnom koraku njegovom.
Prakticna zena 16.03.2020 Rade Cosic sprema veganske lazanje,pokloni za praznik mladenci,domace lizalice. Prakticna zena 16.03.2020 Rade Cosic sprema veganske lazanje,pokloni za praznik mladenci,domace lizalice. Reviewed by gledajte on March 16, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.