Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 27.03.2020 Sandra Bugarski sprema rolat sa mesom,Kako lakse provesti vreme u izolaciji.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena emitovanoj 27.marta 2020 godine na televiziji Prva u 16:30h prikazace nam voditeljka Natasa i Mrina preko video poziva u svom stilu,kako da se lakse i lepse provede ovo vreme u izolaciji.Danasnji dan je Dan pozorista pa se poovodom toga i voditeljka Natasa spremila za tu priliku.Pored jedne male predstave Natasa je pripremila i Mango tortu.Gost je bila i Sandra Bugarski koja je spremala rolat sa mesom u barbikju sosu.
Rolat sa mesom u barbikju sosu

Dan pozorista i mango cizkejk torta

Kako lakse i brze provesti vreme u izolaciji
Predlog knjige: Kad se Tamoszius i njegovi drugovi zaustave na počinak, kao što se čini, oni moraju s vremena na vreme plesači stajati tamo i strpljivo čekati. Čini se da nikada ne umaraju; i nema mesta gde bi mogli da sednu ako jesu. Svejedno je samo minut, jer se lider ponovo pokreće, uprkos svim protestima druge dve. Ovog puta to je druga vrsta plesa, litvanski ples. Oni koji to više vole, nastavljaju dvostepenim korakom, ali većina prolazi kroz zamršeni niz pokreta, koji podsećaju na više fanci klizanja nego na ples. Vrhunac je besni prestissimo, u kojem se parovi hvataju za ruke i započinju besno kovitlanje. Ovo je prilično neodoljivo i svi u sobi se pridružuju dok mesto ne postane lavirint letećih suknji i tela prilično zaslepljujućih za gledanje. Ali u ovom trenutku pogled na znamenitost je Tamoszius Kuszleika. Stara pjesma cvili i vrišti u znak protesta, ali Tamoszius nema milosti. Znoj mu počinje na čelu i on se savija kao biciklista u poslednjem krugu trke. Telo mu se trese i grči poput odbegle parne mašine, a uho ne može da prati leteće tuše nota - tu je bledo plava magla gde gledate njegovu ruku naklona. S najdivnijim naletom dolazi do kraja melodije i podiže ruke i korača nazad iscrpljeno; i sa poslednjim vikom oduševljenja, plesači se razdvajaju, okrećući se tu i tamo, podižući se uz zidove sobe.
Prakticna zena 27.03.2020 Sandra Bugarski sprema rolat sa mesom,Kako lakse provesti vreme u izolaciji. Prakticna zena 27.03.2020 Sandra Bugarski sprema rolat sa mesom,Kako lakse provesti vreme u izolaciji. Reviewed by gledajte on March 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.