Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 23.03.2020 Kako se sada snima emisija Amidzi sou? Dusica Grabovic isprozivala odredjene pevace.O merama u vreme pandemije govori Tanja Radjenovic.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera prikazano je kako se snima emisija Ami G sou u vreme pandemije.Ana Nikolic 24.marta gostuje u emisiji Ami G Sou pa je prikazano snimanje dela emisije.Dusica Grabovic izjavila da je vanredno stanje zasmetalo pevacima koji ne znaju ni jaje da isprze.Fudbaleri mogli da zaraze bend "Sto posto"
Pevacica Dusica Grabovic isprozivala odredjene pevace

Ana Nikolic gostuje u emisiji kod Ognjena Amidzica kao i poruka na komentar o svojoj pesmi

Kako izgleda snimanje emisije Ami G Sou sada u vanrednoj situaciji

Premijera cela emisija
Predlog knjige: Ja ne znam kako se ženska srca vuku i osvajaju. Za mene su to uvek bile zagonetka i divljenje. Čini se da neki imaju samo jednu ranjivu tačku, ili vrata pristupa; dok drugi imaju hiljadu avenija i mogu biti zarobljeni na hiljadu različitih načina. Veliki je trijumf veštine sticanja prvog, ali još veći dokaz opšteg držanja da bi zadržao posedovanje drugog, jer se čovek mora boriti za svoju tvrđavu na svim vratima i prozorima. Onaj koji osvoji hiljadu zajedničkih srca, stoga ima pravo na neku reputaciju; ali onaj koji neosporno lebdi nad srcem koktele, zaista je heroj. Svakako, to nije bio slučaj sa dvojnikom Brom Bones; i od trenutka kada je Ichabod Crane napredovao, interesovanja bivšeg očigledno su opala: njegovog konja više nije bilo viđeno vezanog za palings u nedelju uveče, a između njega i pratioca Sleepi Hollov-a postepeno je izbila smrtonosna svađa. Brom, koji je u svojoj prirodi imao grubi viteški status, lažno bi nosio stvari za otvaranje ratnih dejstava i svoje pretenzije izmirio prema dami, u skladu sa načinom onih najskromnijih i jednostavnih prezira, vitezova koji su bili vredniji, - jednom borbom; ali Ichabod je bio previše svestan superiorne moći svog protivnika da bi ušao u spiskove protiv njega; čuo je hvalisanje Bonesa da će "udvostručiti upravnika škole i postaviti ga na policu njegove školske kuće;" i bio je previše oprezan da bi mu pružio priliku. U ovom tvrdoglavom tihom sistemu bilo je nešto izuzetno provokativno; Bromu nije preostalo druge nego da privuče sredstva rustikalne ratovanja u svom raspoloženju i da odigra suparničke praktične šale svog suparnika. Ichabod je postao predmet ćudljivog progona Bonesa i njegove bande grubih jahača. Ukopali su njegove dosad mirne domene; pušio svoju pevačku školu zaustavljajući dimnjak; upao je noću u školsku kuću, uprkos svojim ogromnim pričvršćivanjem uloga i prozora, i sve pretvorio u izobilju, tako da je siromašni učitelj počeo da misli da su sve veštice u zemlji održale svoje sastanke. Ali što je još više smetalo, Brom je iskoristio sve prilike da ga pretvori u smeh u prisustvu svoje ljubavnice i imao je psa koji je podučavao kako cuje na najsmešniji način, i predstavio se kao Ihabodov rival, da ga uputi u psalmodi.
Premijera/Ekskluzivno 23.03.2020 Kako se sada snima emisija Amidzi sou? Dusica Grabovic isprozivala odredjene pevace.O merama u vreme pandemije govori Tanja Radjenovic. Premijera/Ekskluzivno 23.03.2020 Kako se sada snima emisija Amidzi sou? Dusica Grabovic isprozivala odredjene pevace.O merama u vreme pandemije govori Tanja Radjenovic. Reviewed by gledajte on March 23, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.