Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 26.03.2020 Milica i Petar raskinuli,Ana Nikolic prica kako izgleda posle raskida.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera prikazane 26.marta na televiziji Pink,gledacete Viki Miljkovic u kuhinji i prica o estetskoj hirurgji kao i o tome da ce ugostiti ekipu Premijere u svom stanu.Jelena Rozga u samoizolaciji.Milica Todorovic i Petar Strugar raskinuli.Ana Nikolic prica o tome kako i posle razvoda vodi sladak zivot.
Petar i Milica Ekskluzivno danasnji snimak

Petar I Milica Premijera jucerasnji snimak

Ana Nikolic Premijera

Ana Nikolic Ekskluzivno

Premijera 26 mart 2020g cela emisija

Premijera 25 mart 2020g cela emisija
Predlog knjige: „Z. Graiczunas, Pasilinksminimams darzas. Vinas. Sznapsas. Vina i likere. Sjedište Unije "- tako su se kretali znakovi. Čitaocu, koji možda nikada nije toliko pričao na jeziku daleke Litvanije, biće drago objašnjenje da je to mesto bila zadnja soba sediona u onom delu Čikaga, poznata kao "dvorište dvorišta". Ove informacije su jasne i odgovaraju tačnoj činjenici; ali koliko bi se jadno neadekvatno činilo onome koji je shvatio da je to i vrhovni čas ekstaze u životu jednog od najzgodnijih Božjih stvorenja, prizor svadbene gozbe i radosti preobraženja male Ona Lukoszaite! Stajala je na vratima, pastirala je od rođakinje Marije, bez daha od guranja kroz gomilu i, srećom, bolno gledati je. U njenim očima je zablistalo svjetlo čuda, a kapci su joj drhtali, a njeno inače malodušno malo lice se zarumenilo. Nosila je muslin haljinu, upadljivo bijelu, a na ramenima joj je bio ukočen tanki veo. Bilo je pet ružičastih papirnatih ruža upletenih u veo, i jedanaest jarko zelenih ružinih listova. Na njenim su se rukama pojavile nove bijele pamučne rukavice i dok je stajala zureći u nju grozničavo ih je spojila zajedno. To je za nju bilo gotovo previše - mogli ste da vidite bol prevelike emocije u njenom licu i svu tremu njene forme. Bila je tako mlada - ne baš šesnaest godina - i mala za svoje godine, puko dete; a ona je tek bila udata - i udata za Jurgisa, * (* izgovara se Jorghis) svih ljudi, za Jurgisa Rudkusa, on je sa belim cvećem u dugmetu svog novog crnog odela, sa moćnim ramenima i džinovskim rukama. Ona je bila plavookih i zgodnih, dok je Jurgis imao sjajne crne oči sa sjajnim obrvama i gustu crnu kosu koja se vijugala u talasima oko ušiju - ukratko, bili su jedan od onih nesavjesnih i nemogućih bračnih parova sa kojima majka priroda tako često želi zbuniti sve proroke pre i posle. Jurgis je mogao da uzme dve stotine i pedeset kilograma govedine i da ga odnese u auto bez divljanja ili čak misli; a sada je stajao u drugom uglu, uplašen kao prognana životinja, i obavezno je svaki put da navlaži usne jezikom pre nego što je mogao da odgovori na čestitke svojih prijatelja.
Premijera/Ekskluzivno 26.03.2020 Milica i Petar raskinuli,Ana Nikolic prica kako izgleda posle raskida. Premijera/Ekskluzivno 26.03.2020 Milica i Petar raskinuli,Ana Nikolic prica kako izgleda posle raskida. Reviewed by gledajte on March 26, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.