Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 31.03.2020 Seka Aleksic zeli jos dece.Emina Jahovic u okrsaju.Aleks Mima iz Zadruge u Spot Habibija.

Danasnje emisije Ekskluzino i Premijera 31.marta 2020 godine prikazuje rodno mesto pevaca Dejana i Sase Matic.Severina se druzi i vezba kod kuce preko instagrama.Ljubavni parovi plesali u Zadrugi 3,zatim izbio sukob Janjusa i Bore Santane.Seka Aleksic izjavila da zeli da ima jos dece.Aleks Mima posle izlaska iz Zadruge 3 nasla se u spotu Emila Habibovica Habibija.Emina Jahovic u virtuelnom bokserskom okrsaju sa Alemom Begicem.
Aleksa Mima u spotu Habibija

Emina Jahovic i Amel Begovic u okrsaju

Premijera cela emisija
Predlog knjige: Tokom ovih pet vekova, pored ovog širenja geografskih otkrića, mešanja svih rasa i osnivanja velikih kolonija, došlo je i do razvoja naučnih saznanja - velikih otkrića i izuma, poput korišćenja pare i električne energije, koje daju čoveku tako ogromnu moć nad materijalnim svetom. Veoma važne promene obeležile su i verski i politički život rase. U tim godinama došlo je do protestantske pobune Rimokatoličke crkve, uništavajući u izvesnom stepenu jedinstvo hrišćanstva; i velike revolucije Evrope i Amerike, uspostavljajući demokratske i reprezentativne vlade. Evropska rasa i Filipinski narod. - Ovo širenje i napredak evropske rase rano ju je doveo u kontakt sa filipinskim narodom, a istorijski život Filipina potiče iz ovog susreta dve rase. Tako je istorija Filipina postala deo istorije nacija. Tokom ovih vekova, ljudi ovih ostrva, subjekti evropske nacije, napredovali su u društvenom životu i vladi, u obrazovanju i industriji, u broju i u bogatstvu. Oni su često bili uzbuđeni ratovima i revolucijama, vekovima piratske invazije i straha od osvajanja stranih naroda. Ali ove opasnosti su sada preminule.
Premijera/Ekskluzivno 31.03.2020 Seka Aleksic zeli jos dece.Emina Jahovic u okrsaju.Aleks Mima iz Zadruge u Spot Habibija. Premijera/Ekskluzivno 31.03.2020 Seka Aleksic zeli jos dece.Emina Jahovic u okrsaju.Aleks Mima iz Zadruge u Spot Habibija. Reviewed by gledajte on March 31, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.