Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 33 epizoda - Baka Ruza ima ljubavne probleme.

Trideset treca epizoda:Petar je ipak popustio pred Eminim zahtevom i otpustio bebisiterku sa kojom se bas bio zblizio toliko,da su imali zajedno i vaske koje je preneo i na nju.U Vladinoj kuci,muskarci su se poceli ponovo sami organizovati jer tamo nema Mione.Baka Ruza je u malom problemu,jer njen udvarac vise nije toliko kulturan,fin i lepog ponasanja nego zeli konkretne akcije sa njom.


 Predlog knjige: Dajana je znala da bi bilo beskorisno pitati kako se Gilbert Blithe potukao, pa je samo rekla: „Oh, proći ćete sve u redu. Ne brini. " „Radije ne bih prošla nego da ne izađem prilično dobro na spisak“, bljesnula je Anne, što je mislila - a Diana je znala da misli - da će uspeh biti nepotpun i gorak ako ne izađe ispred Gilbert Blithe. S tim ciljem, Anne je tokom pregleda istegnula svaki nerv. Kao i Gilbert. Upoznali su se i prolazili jedno drugom na ulici desetak puta bez ikakvog znaka prepoznavanja i svaki put kada je Anne digla glavu malo više i poželela još ozbiljnije da se sprijatelji sa Gilbertom kada je on to pita, i zaveti se malo odlučnije da ga nadmaše u ispitivanju. Znala je da se svi Avonlea mlađi pitali koja će prva izaći; čak je znala da su se Jimmi Glover i Ned Vright kladili na to pitanje i da je Josie Pie rekla da na svijetu nema nikakve sumnje da će Gilbert biti prvi; i osećala je da bi njeno poniženje bilo nepodnošljivo ako ne uspe. Ali ona je imala još jedan i plemenitiji motiv da poželi dobro. Htela je da „prođe visoko“ zbog Metjua i Marile - posebno Metjua. Metju je izjavio da je uveren da će "pobediti celo ostrvo". To je, osetila Anne, bilo nešto čemu bi se glupo nadati čak i u najluđim snovima. Ali ona se gorljivo nadala da će barem biti među prvih deset, kako bi videla kako Matejeve ljubazno smeđe oči blistaju od ponosa na svoje postignuće. To bi, smatra ona, zaista bila slatka nagrada za sav njen naporan rad i strpljivo grljenje među nepredstavljivim jednadžbama i konjugacijama. Na kraju dvonedeljne Ane odvela se da "progoni" poštu i to u razdvojenoj kompaniji Jane, Rubi i Josie, otvorivši dnevne novine Charlottetovn-a drhtavim rukama i hladnim, poniženim osećajima jednako lošim kao i bilo koje iskustvo tokom ulazne nedelje . Charlie i Gilbert nisu previše radili nad tim, ali Moodi Spurgeon se odlučno nije zaustavio. "Nemam griz da odem tamo i hladnokrvno pogledam papir", rekao je Anne. "Samo ću čekati dok neko dođe i iznenada mi kaže da li sam prošao ili nisam."
Tate 33 epizoda - Baka Ruza ima ljubavne probleme. Tate 33 epizoda - Baka Ruza ima ljubavne probleme. Reviewed by gledajte on March 11, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.