Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 45 epizoda - Dan posle video snimka.

Cetrdeset peta epizoda:Policija je privela Tomu,jer mu je na slobodu pobegao opasan pauk.Vlado i njegov sin u medjuvremenu uspeli su da nadju i uhvate zivotinju.Miona je dobila zadatak da treba da proda sto vise moze proizvoda.U toku prodaje javio se "nepoznati" kupac koji ima zelju da kupi proizvode bas od Mione.Vise nista ne moze da se uradi povodom video snimka zagrljaja Dunje i Tome,koje je zabelezila kamera tokom intervjua.Snimak je stigao i do Tvrdog.Cela epizoda 45 emitovace se 31 marta 2020 godine u 20h na Prvoj TV.
Predlog knjige: Svrha ove knjige - Ova knjiga je napisana za mladiće i devojke Filipina. Zamišljen je da ih uvede u istoriju svoje ostrvske zemlje. Tema filipinske istorije mnogo je šira i sjajnija od veličine i karaktera ove male knjige. Mnogi su se predmeti samo nakratko dotakli, a postoje mnogi izvori informacija, stare istorije, pisma i službeni dokumenti o kojima pisac nije imao vremena i mogućnosti da prouči tokom pripreme ovog dela. Međutim, nije prerano da predstavimo istoriju Filipina, iako je nesavršeno napisano, samom filipinskom narodu; i ako ova knjiga služi usmeravanju mladića i mladića na proučavanje istorije njihove ostrvske zemlje, ispuniće svoju svrhu. Razvoj Filipina i Japana. Na mnogo načina naredna decenija istorije Filipinskih ostrva može ličiti na sjajan razvoj susedne zemlje Japana. Obje su zemlje u prošlim vremenima bile manje ili više izolovane od života i razmišljanja savremenog svijeta. Oboje su sada otvoreni za potpunu struju ljudskih stvari. Obe zemlje obećavaju da će igrati važnu ulogu u politici i trgovini dalekog istoka. Geografski gledano, Filipini zauzimaju centralniji i uticajniji položaj, a uspeh Filipinskih institucija može reagovati na zemlje jugoistočne Azije i Malezije, u meri u kojoj Japan ne možemo da cenimo ili predvidimo zbog njenog većeg broja stanovnika , veća industrija njenog naroda, uredniji društveni život i predan javni duh danas je daleko u prednosti. Filipini. - Ali Filipini poseduju određene prednosti koje bi tokom godina mogle snažno reći u njenu korist. Postoje veći prirodni resursi, bogatije tlo i više obradivog tla. Populacija, iako nije velika, u stvari raste, brže, u stvari nego stanovništvo Japana ili Jave. A po karakteru njenih institucija, Filipini imaju određene prednosti. Položaj žene, dok je u Japanu, kao i u Kini i skoro svim istočnim zemljama, nesretan položaj na Filipinima, najsrećniji je i zasigurno će efektivno uticati na napredovanje trke u konkurenciji sa drugim istočnim civilizacijama.
Tate 45 epizoda - Dan posle video snimka. Tate 45 epizoda - Dan posle video snimka. Reviewed by gledajte on March 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.