Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Brak na nevidjeno 09.04.2020 Andjelka i Stefan.

I ovog cetvrtka u novom izdanju emisije Brak na nevidjeno koja se prikazuje 9.aprila 2020 godine na TV pink u 22:30h kao i cela emisija preko ovog sajta.Emisija se emituje tokom vanrednog stanja i tada ce se probati spojiti u bracnu zajednicu Andjelka iz Valjeva i Stefan iz Zemuna.Andjelka se bavi grafickim dizajnom i kako kaze ona nece da bude domacica,kada je voditeljka rekla da se od nje mozda to ocekuje.Stefan voli da vozi karting i izjavio je da voli postene devojke na sta se voditeljka Milica nasalila za to postene sa znacima navodnika.

Predlog knjige: Limasaua - Pigafetta kaže da su na ostrvu Jomonjol boravili osam dana, ali da su imali velikih problema sa osiguravanjem hrane. Domorodci su im doneli nekoliko kakao-orašastih plodova, palmino vino i piletinu ili dve, ali ovo je bilo sve što se moglo poštedjeti, pa su 25. Španci, opet, zaplovio i kraj južnog kraja Leite sletio na malog ostrvo Limasaua. Ovde je bilo selo, gde su sreli dva poglavara, koje Pigafetta naziva „kraljevima“, a čija su imena bila Raja Calambu i Raja Ciagu. Ova dva poglavara su bila u poseti Limasaua i imala su svoje rezidencije u Butuanu i jedna u Cagaian na ostrvu Mindanao. Neke istorije govore da su Španci jednog od tih vođa pratili do Butuana, ali čini se da to nije bio slučaj. Na ostrvu Limasaua domoroci su imali pse, mačke, svinje, koze i ptice. Uzgajali su pirinač, kukuruz, hleb, a imali su i kakao, narandže, banane, citron i đumbir. Pigafetta priča kako je posetio jednog od glavara u svojoj kući na obali. Kuća je sagrađena kao što su danas filipinske kuće, podignuta na stupovima i slamnata. Pigafetta je mislila da liči na „poput sena“.
Brak na nevidjeno 09.04.2020 Andjelka i Stefan. Brak na nevidjeno 09.04.2020 Andjelka i Stefan. Reviewed by gledajte on April 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.