Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 56 epizoda - Onesvestio se Aleksa.

Pedeset sesta epizoda:Matiju moli Bruner da mu pomogne,zbog toga jer ga je Ada odbila.Koliko ga je to sve pogodilo resio je da sklopi savez i sa Donkom da bi se zbog svega toga osvetio.Njegova osveta se zasniva na tome da Ada ostane bez svih prihoda.Strahinja je dobio batine,kada ga je Komarac presreo i uputio pretnje,nakon cega je Srahinju napala banda od Komarca.Dok je sedeo za stolom Aleksa je saznao da postoje neki snimci koji ga prikazuju u nezgodnoj situaciji,tog momenta je izgubio svest.Cela epizoda 56 prikazuje se 9.aprila 2020 godine na televiziji Prva posle serije Tate.


Predlog knjige: Putovanje kabotaža - iste godine kada je Kolumb otkrio Orinoko, Sebastijan Kabot, italijanskog roditeljstva, poput Kolumba, osigurao je brodove od kralja Engleske, nadajući se da će stići do Kine i Japana ploveći zapadom severnom rutom. Otkrio je neravnu i nezanimljivu obalu, s olujnim grmljem, hladnom klimom i tmurnim borovim šumama koje su se spuštale do pješčanih obala. Deset stotina kilometara je plovio prema jugu, ali svugde je ta neprofitabilna obala zatvorila prelaz prema Kini. Bila je to obala Labradora i Sjedinjenih Država. Ipak, godinama i godinama nije se znalo da je kontinent širok tri hiljade kilometara i najveći od svih okeana između Cathaia i obale koju posećuju Cabotovi brodovi. Smatralo se da je ova zemlja dugačko poluostrvo, ostrvo ili niz ostrva, koja pripadaju Aziji. Niko nije pretpostavljao ili mogao pretpostaviti da je ovde bio kontinent. Imenovanje novog sveta. - Ali za nekoliko godina Evropa je shvatila da je u Južnoj Americi otkriven novi kontinent. Ako pogledate svoje mape, videćete da Južna Amerika leži daleko na istoku Severne Amerike, a u Brazilu se približava vrlo blizu Africi. Ovu brazilsku obalu posetila je portugalska flota na afričkoj ruti 1499. godine, a dve godine kasnije italijanska flota prešla je obalu od Orinoka do luke Rio Janeiro. Njihovo putovanje bilo je pravo otkriće. Ušli su u moćnu struju Amazonije, najveće reke zemlje. Videli su čudesne tropske šume, pune majmuna, velikih zmija i čudnih životinja. Oni su se obračunavali i borili sa divljim i bjesomučnim stanovnicima, čiji su načini zaprepastili i osramotili Evropljane. Sve što su videli ispunilo ih je najvećim čudom. Ovo očigledno nije bila Azija, niti su to bile Indije. Tu je, u stvari, bio novi kontinent, istinski "Mundus Novus."
Igra sudbine 56 epizoda - Onesvestio se Aleksa. Igra sudbine 56 epizoda - Onesvestio se Aleksa. Reviewed by gledajte on April 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.