Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 57 epizoda - Marijana je u problemu.

Pedeset sedma epizoda Igra sudbine 10.04.2020.Strahinja se posle sukoba sa Komarcom i njegovim ljudima teturao i besciljno lutao po ulici dok u jednom momentu nije naleteo na Aleksu.Luka je presrecan i zajedno je sa direktorom televizije likovao,jer je video montaza prikazana i dospela je do onog koga treba.Jos plus stavio joj je do znanja da mu se svidjaju zene kao sto je ona.Ivanu je Ada saopsila da sumnja da afera nije samo maslo napravljeno od strane Marijane vec i da je Luka umesan u to.Marijani se ne pise dobro,jer je Vukasin uhvatio.Cela epizoda 57 prikazuje se veceras posle 21h,10.aprila na televiziji Prva.


Predlog knjige: Podaci su pozvali Magellana da zapečati ovaj kompakt u skladu sa znatiželjnim običajima Filipinaca. Svaki se poglavar ranio u dojku, a iz rane je svaki sisao i popio krv drugog. Nije sigurno da li je Magellan učestvovao u ovom „kompaktu krvi“, kako su ga zvali; ali kasnije je primećen mnogo puta u španskom naselju na ostrvima, posebno Legaspi. Domorodci su bili jako pogođeni služenjem mase, koju su Španci slavili na svom sletištu, i nakon nekog ohrabrenja želeli da budu primljeni u Špansku religiju. Kršteno je više od osam stotina, uključujući i Hamalbar. Španci su osnovali neku vrstu „fabrike“ ili trgovačke radnje na Cebuu i neko vreme se bavila profitabilna trgovina. Filipinci su dobro razumeli trgovinu, imali su vagu, težinu i mere, i bili su fer trgovci. Smrt Magelana - a sada sledi velika tragedija ekspedicije. Data Cebu, ili "hrišćanski kralj", kako je Pigafetta nazvao svog novog saveznika, bio je u ratu sa ostrvcima Maktana. Magellan, željan pomoći onome koji je prihvatio hrišćansku veru, sletio je na Mactan s pedeset muškaraca i u bitci koja je usledila ubijena je strelom kroz nogu i potiskom koplja kroz grudi. Tako je umro onaj koji je bio nesumnjivo najveći istraživač i odvažniji avanturista svih vremena. „Tako", kaže Pigafetta, „propada naš vodič, naša svetlost i naša podrška." To je bila kruna katastrofe ekspedicije.
Igra sudbine 57 epizoda - Marijana je u problemu. Igra sudbine 57 epizoda - Marijana je u problemu. Reviewed by gledajte on April 10, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.