Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Jelena Trivan prica o tome kako je pobedila korona virus,zajedno sa svojom cerkom.

U Jutarnjem programu Jutro 21.aprila 2020 godine emitovane na televiziji Prva,prikazano je uzivo ukljucenje Jelene Trivan, direktorke "Sluzbenog glasnika" koja je iznela svoje iskustvo posle saznanja da je pozitivna na korona virus.Posle saznanja i odlaska u bolnicu,lecenja i konacnog izlecenja,resila je da sve isprica javno kako je to sve izgledalo,da bi pomogla ljudima da znaju malo vise o tome kako izgleda kada je neko pozitivan na covid-19.Ispricala je kako je primetila prve simtome,razvijanje bolesti,gde je bila smestena,ispricala je i o svojoj cerki koja je takodje bila pozitivna na korona virus.
Predlog knjige: Druga ekspedicija na Filipine. - Činjenice da je katastrofa toliko prebrodila da se moraju preći dva okeana i da nije poznata nijedna jedrilica od Azije do Amerike nisu Španci odvratili od njihovih opasnih osvajanja; a 1542. godine otpočela je druga ekspedicija iz Meksika, pod komandom Lopeza de Villalobosa, da istraži Filipine i ako je moguće da dođe do Kine. Preko Tihog okeana napravili su sigurno i prijatno putovanje. U toplim vodama Tihog okeana plovili su među onim predivnim koralnim atolima, prstenovima niske obale, obloženi dlanovima, grupisanim u prelepe arhipelaga, čiji izgled nikada nije iznenadio navigatora, a čiji je sastav jedna od najzanimljivijih poznatih tema učenicima o zemaljskoj strukturi i istoriji. Neke od ovih koralnih ostrva Villalobos je preuzeo u ime Španije. To su možda bila Pelevska ostrva ili Karolina.
Jelena Trivan prica o tome kako je pobedila korona virus,zajedno sa svojom cerkom. Jelena Trivan prica o tome kako je pobedila korona virus,zajedno sa svojom cerkom. Reviewed by gledajte on April 21, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.