Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Ne treba preterivati sa vitaminom c zbog mogucnosti dobijanja kamena u bubregu.

U okviru jutarnjeg programa Jutro emitovanog na televiziji Prva 10.aprila 2020 godine izmedju ostalog tema je bila i ishrana u toku karantina ili izolacije.O svemu tome govorio je putem video poziva Prof. dr Vojislav Perisic,koji je objasnjavao koliko i sta treba unositi u organizam kao i to da preterano unosenje vitamina c moze da dovede do pojave kamena u bubregu.Ne treba preterano unositi ni secera kao i to sta nam moze pomoci da pojacamo imunitet.

Predlog knjige: Nove zemlje podeljene između Španije i Portugala. - Otkrivanjem Filipina i novim putem do ostrva začina, Španija se umešala u dugi spor sa Portugalom. Na početku modernog doba, u Evropi nije postojao sistem pravila kojima bi se regulisalo ponašanje između država. Taj sistem propisa i običaja koje nazivamo međunarodnim pravom i po kojima se države u ovom trenutku vode u svojim postupcima nije nastao. Tokom srednjeg veka, sporovi između vladara često su rešavani pozivajući se na cara ili papu, a poslednji je često tvrdio svoje pravo da određuje sva takva pitanja koja se mogu pojaviti. Papa je takođe tvrdio da ima pravo raspolaganja svim poganima i novootkrivenim zemljama i narodima.
Ne treba preterivati sa vitaminom c zbog mogucnosti dobijanja kamena u bubregu. Ne treba preterivati sa vitaminom c zbog mogucnosti dobijanja kamena u bubregu. Reviewed by gledajte on April 10, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.