Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Posle rucka 09.04.2020 Sta najbolje suzbija i leci korona virus?

U emisiji Posle rucka emitovanoj 9.aprila 2020 godine na Happy televizji u 15:30h,gosti u studiju pricali su o tome sta je po njihovom misljenju i procenama najefikasnije u borbi protiv korona virusa u ovom trenutku.Koje vrste lekova bi bile najefikasnije u lecenju?Da li se stice ili ne stice trajni imunitet ako se prelezi ova bolest?Da li se nazire pocetak kraja ove epidemije ili ne? Gosti u studiju bili su:Prof Dr Dimitrije Nikolic - Neurolog pedijatar,Dr spec Aleksandar Antovic - Geneticar.
Predlog knjige: Iz dokaza o tim delima, dr. Pardo tvrdi da se jedno vreme u ranoj istoriji Filipinaca ne odnosi samo na komercijalni odnos, poput Kineza, već o političkoj i društvenoj dominaciji hinduista. "Ne verujem", kaže on, "i svoje mišljenje temeljim na istim rečima koje sam sakupio u ovom rečniku, da su hindusi ovde jednostavno kao trgovci, ali da su dominirali u različitim delovima arhipelaga, gde da -odne se izgovaraju najkulturniji jezici: Tagalo, Visaian, Pampanga i Ilocano; i da viša kultura ovih jezika dolazi upravo od uticaja hinduističke rase nad Filipincima. " Hindusi na Filipinima. - „Nemoguće je verovati da bi Hindusi, ako bi došli samo kao trgovci, koliko god njihov veliki broj, impresionirali sebe na takav način da ovim ostrvljanima daju broj i vrstu reči koje su dali. Ova imena dostojanstvenika, kakika, visokih funkcionera dvora, plemićkih dama, ukazuju na to da su sve te visoke položaje sa imenima sanskrtskog porekla u jednom trenutku zauzeli muškarci koji su govorili tim jezikom. Reči sličnog porekla za predmete rata, tvrđave i bojne pesme, za označavanje objekata verskog verovanja, sujeverja, emocija, osećanja, industrijskih i poljoprivrednih aktivnosti, jasno nam pokazuju da ratovanje, religija, literatura, industrija, i poljoprivreda je u jednom trenutku bila u rukama hindusa, i da je ta rasa efikasno dominirala na Filipinima.
Posle rucka 09.04.2020 Sta najbolje suzbija i leci korona virus? Posle rucka 09.04.2020 Sta najbolje suzbija i leci korona virus? Reviewed by gledajte on April 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.