Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 01.04.2020 Kako da se sacuva imunitet,marokanski pirinac,kari sa rakovima.

U danasnjoj prvoaprilskoj emisiji Prakticna zena prikazanoj na TV Prva u 16:30h,videcete kako voditeljka Natasa sprema kari sa rakovima i marokanski pirinac,u toku spremanja bilo je iznenadjenje za nju i za publiku,emisija je snimana ranije pa zbog toga ima publike.U emisiji je doktorica Branka Markovic,objasnjavala kako u ovo vreme korone virusa ali i uopste,sacuvati imunitet i ojacati organizam.Zbog prvog aprila voditeljka Natasa,pripremila je i zanimljive skeceve na taj datum.
Doktorica Branka Markovic objasnjava kako ojacati imunitet

Kari sa rakovima i marokanski pirinac

Prvoaprilske sale
Predlog knjige: Ovo je delo u kojem patriotizam svakog mladog muškarca i žene može da nađe svoj izraz. Mnoga nalazišta širom ostrva značajna su po istorijskim događajima kojima su svedočili. Oni bi trebalo da budu prikladno obeleženi tablicama ili spomenicima, a tačne činjenice događaja koji su se odigrali treba pažljivo prikupiti i napisati u pisanom obliku. Gradovi i provincije trebalo bi da formiraju javne biblioteke koje sadrže, između ostalog, knjige o Filipinima; i to bi trebalo biti ponos za mladog filipinskog učenjaka da izgradi takve lokalne institucije i da edukuje svoje gradjane u njihovoj upotrebi i uvažavanju. Ali tokom takvih studija student bi trebalo da se seti da je njegov grad ili lokalitet od patriotskog stanovišta manje značajan nego njegova država u celini; da se interesi jednog odeljenja nikada ne smeju postavljati iznad interesa Arhipelaga; i da, iako je njegova prva i najvažnija dužnost prema gradu i svom narodu, među kojima se rodio i njegovao, on duguje veću obavezu svojoj celoj zemlji i ljudima, prihvatajući mnoštvo različitih ostrva i različitih jezika, i velikoga Vlada koja drži i štiti Filipinska ostrva i koja omogućava slobodan razvoj njenih stanovnika.
Prakticna zena 01.04.2020 Kako da se sacuva imunitet,marokanski pirinac,kari sa rakovima. Prakticna zena 01.04.2020 Kako da se sacuva imunitet,marokanski pirinac,kari sa rakovima. Reviewed by gledajte on April 01, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.