Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 06.04.2020 Extra Nena sprema lososa u senfu i medu.Kako sam napraviti sto za stoni tenis?

Emisija Prakticna zena emitovana 6.aprila 2020 godine na Prvoj televiziji u 16.30h prikazuje kako Snezana Beric - Ekstra Nena sprema lososa u medu i senfu.Jagode sa pudingom u casi i keksice sa komadima cokolade spremio je Petar Zuljevic.Posto je danas Svetski dan ping ponga u okviru emisije prikazano je kako u svojoj reziji ili popularno nazvano Uradi sam,napraviti stoni tenis od raznih stvarcica koje imamo a koje nam je sve to pokazao Veselin Djoric.
Extra nena sprema lososa u medu i senfu

Jagode sa pudingom u casi i keksice sa komadima cokolade sprema Petar Zuljevic

Sto za stoni tenis u varijanti Uradi sam,napravio je Veselin Djoric
Predlog knjige: Opseg geografskog znanja - Mape ovog perioda - Da bismo shvatili kako je problem izgledao mornaru iz Genove ili trgovcu Flandrije u to vreme, moramo shvatiti koliko je bilo oskudno i pogrešno geografsko znanje čak i u petnaestom veku. Verovalo se da je Jerusalim središte sveta, verovanje zasnovano na biblijskom odlomku. Mape ovog i ranijih datuma predstavljaju zemlju na ovaj način: U centru Palestina, a ispod nje Sredozemno more, jedino vodeno telo koje je bilo dobro poznato; na levoj strani je Evropa; s desne strane, Afrika; i na vrhu, Azija - poslednja dva kontinenta vrlo neodređena. Oko čitave je trebalo da teče okean, izvan prvih nekoliko kilometara od kojih je bilo opasno nastaviti kako se brod ne bi mogao prevesti preko ivice zemlje ili naići na druge opasnosti. Ideje o Zemlji. - Grčki filozofi pre Hristovog vremena otkrili su da je svet globus ili lopta, i čak su bezobrazno izračunali njegov obim. Ali u srednjem veku je to znanje osporio i protivrekao geograf po imenu Cosmas, koji je smatrao da je svet ogromna ravnina, dvostruko dužina dugačka od okruženja i okeana.
Prakticna zena 06.04.2020 Extra Nena sprema lososa u senfu i medu.Kako sam napraviti sto za stoni tenis? Prakticna zena 06.04.2020 Extra Nena sprema lososa u senfu i medu.Kako sam napraviti sto za stoni tenis? Reviewed by gledajte on April 06, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.