Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 08.04.2020 Katica i Mirko Vujanovic pricaju kako provode vreme u izolaciji,svinjski file punjen suvom sljivom.

Emisija Prakticna zena emitovana 8.aprila 2020 godine na televiziji Prva u 16:30h prikazuje kako Natasa Miljanovic koju je voditeljka Natasa najavila kao nasu sminkerku iako je kako kaze Natasa po zanimanju skroz nesto drugo,spremala je jelo pod nazivom maklava.Tri kuvara spremila su svinjski file punjen sa suvom sljivom,tiramisu i rolovanu pastrmku.Putem video poziva javila se iz Novog sada,Katica i Mirko Vujanovic,koji su objasnjavali kako provode dane u izolaciji.
Katica i Mirko Vujanovic pricaju kako provode vreme

Natasa Miljanovic sprema maklavu

Tri kuvara spremaju svinjski file,tiramisu i rolovanu pastrmku
Predlog knjige: Uspešno putovanje Vasco da Gama. Kroz vek politika istraživanja princa Henrija bila je nastavljena. Polako je srednja obala Afrike postala poznata. Konačno 1486. ​​godine, Bartolomej Diaz zaokružio je kraj kontinenta. Nazvao ga je rtom Oluje; ali portugalski kralj je, proročkijim vidom, preimenovao u rt Dobre nade. Prošlo je deset godina, pre nego što su Portugalci mogli da pošalju još jednu ekspediciju. Zatim je Vasco da Gama ponovo zaokružio rt i nastavio uz istočnu obalu sve dok nisu stigle arapske trgovačke stanice. Zatim je udario preko mora, sletio na obale Malabara u Indiji i 1498. godine stigao u Kalkutu. Ostvaren je kraj o kojem je sanjala cela Evropa. Otkriven je morski put do Dalekog Istoka. Rezultati Da Dajinog putovanja: - Važnost ove predstave odmah je prepoznata u Evropi. Venecija je uništena. „Bio je to užasan dan“, rekao je savremeni pisac, „kada je reč stigla do Venecije. Zvonila su zvona, muškarci su plakali na ulicama, a čak su i najhrabriji ćutali. " Arapi i domaći vladari očajnički su se trudili da istjeraju Portugalce iz Indijskog okeana, ali njihovi protivnici su bili suviše moćni. Tokom dvadeset godina Portugal je osnovao carstvo koje je imalo svoje utvrde i trgovačke marte od obale Arabije do Malezije. Zanzibar, Aden, Oman, Goa, Calicut i Madras su sve portugalske stanice, utvrđene i osigurane. Na Malajskom poluostrvu osnovana je kolonija Malaka. Svoj značaj i moć zadržao je do prošlog veka, kada je nestao pred konkurencijom u Singapuru.
Prakticna zena 08.04.2020 Katica i Mirko Vujanovic pricaju kako provode vreme u izolaciji,svinjski file punjen suvom sljivom. Prakticna zena 08.04.2020 Katica i Mirko Vujanovic pricaju kako provode vreme u izolaciji,svinjski file punjen suvom sljivom. Reviewed by gledajte on April 08, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.