Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 10.04.2020 Olja Levic priprema punjeni pileci file,kako izracunati broj brushaltera,breskvice.

Emisija Prakticna zena prikazana 10.aprila 2020 godine na televizji Prva donosi nam pricu glumice u seriji "Igra sudbine" Olje Levic i ona ce nam u emisiji pokazati kako sprema punjeni pileci file.Negoslava Saric prikazace kako se spremaju breskvice.U emisiji je bila zaniljiva tema i za muskarce i zene a to je kako najlakse izracunati velicinu brushaltera,za muskarce je to vazno kada kupuju brushalter bez svoje lepse polovine.
Olja Levic sprema punjeni pileci file

Negoslava Saric sprema breskvice

Kako izracunati velicinu brushaltera

Predlog knjige: Neprijateljstva su prekinula njihov boravak ovde i uplovili su na istok duž severne obale Bornea kroz arhipelag Sulu, gde je njihova ljubaznost bila uzbuđena bisernim ribarstvom i na Maguindanao. Ovde su izveli neke zarobljenike, koji su ih pilotirali na jug do Moluka, i na kraju, 8. novembra, usidrili su se u Tidoru. Ova ostrva Molucka su u to vreme bila na vrhuncu moći Malajane. Tidorski vladar ili raja bio je Almanzar iz Ternate Corala; "kralj" Gilola bio je Jusef. Sa svim tim vladarima, Španci su razmenjivali poklone, a Španci su rekli da je rajas založio začasnu amnestiju sa Špancima i priznali sebe kraljevima. U zamenu za krpe, Španci su položili bogat teret klinčića, sandalovine, đumbira, cimeta i zlata. Tu su osnovali trgovačko mesto i nadali su se da će ostrvo zadržati protiv Portugalaca. Povratak u Španiju. - Odlučeno je da se jedan brod, „Viktorija“, pošalje u Španiju portugalskom rutom i rtom Dobre nade, dok će se drugi vratiti u Ameriku. Prema tome, „Victoria“, sa malom posadom od šezdeset muškaraca, trinaest njih domorodaca, pod komandom Juana Sebastiana del Canoa, otplovilo je. Prolaz je bio Špancima nepoznat i pun opasnosti. Otplovili su do Timora i odatle u Indijski okean. Zaokružili su Afriku, ploveći čak 42 stepena prema jugu. Zatim su krenuli prema severu, u stalnom riziku da ih uhvate neka portugalska flota, nailazeći na oluje i sa nedostatkom hrane. Njihova nevolja mora da je bila ekstremna, jer je na ovom poslednjem pasusu umrlo dvadeset i jedan njihov mali broj.
Prakticna zena 10.04.2020 Olja Levic priprema punjeni pileci file,kako izracunati broj brushaltera,breskvice. Prakticna zena 10.04.2020 Olja Levic priprema punjeni pileci file,kako izracunati broj brushaltera,breskvice. Reviewed by gledajte on April 10, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.