Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 17.04.2020 Sasa Joksimovic priprema uskrsnji mafini,rolat od mlevenog mesa.

U emisiji Prakticna zena koja se emitovala 17.aprila 2020 godine na televizji Prva u 16.30h.Uskrsnji mafini spremao je po drugi put u emisiji Sasa Joksimovic,koga je voditeljka Natasa najavila da je Sasa njen dragi kolega,drug,bivsi a mozda i buduci partner jer se nikad ne zna.Srbijanka Zorkic iz Ugrinovaca,spremala je sos od sampinjona i rolat od mlevenog mesa.
Uskrsnji mafini

Rolat od mlevenog mesa i sos od sampinjona
Predlog knjige: Istorija Filipina kao deo istorije španskih kolonija. - Već smo videli kako je Magelan otkrio Filipine tokom svoje potrage za ostrvima začina. Sjajno i romantično kao što je priča o tom putovanju, Španiji nije donelo neposrednu nagradu. Portugal je uživao u istočnoj trgovini i prošlo je gotovo pola veka pre nego što je Španija dobila naselje na ovim ostrvima. Ali ako je jedno vreme zanemario Daleki Istok, Španac sa poluostrva bacio se s gotovo neverovatnom energijom i predanošću u materijalna i duhovna osvajanja Amerike. Sva najveća dostignuća španskog vojnika i španskog misionara bila su osigurana u roku od pedeset godina od dana kada je Kolumbo pogledao Zapadnu Indiju. Da bismo razumeli istoriju Filipina, ne smemo zaboraviti da su ova ostrva bila deo ove velike kolonijalne imperije i bila su pod istom upravom; da su Filipini preko dva veka stizali kroz Meksiko i u određenoj meri upravljali Meksikom; da su isti guverneri, sudije i vojnici obnašali funkciju na obe hemisfere, prelazeći iz Amerike na Filipine i unapredjeni su sa Ostrva na više zvanične položaje Meksika i Perua. Da bismo razumeli vladavinu Španije na Filipinima, moramo proučiti veliku administrativnu mašineriju i veliko telo koje je razvila za vladu Indije.
Prakticna zena 17.04.2020 Sasa Joksimovic priprema uskrsnji mafini,rolat od mlevenog mesa. Prakticna zena 17.04.2020 Sasa Joksimovic priprema uskrsnji mafini,rolat od mlevenog mesa. Reviewed by gledajte on April 17, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.