Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 21.04.2020 Ispunjen San Sandre Afrike.Ana Kokic prica sa kim se cuje.Ljubomir Perucica spominje sta mu je bolno.

Danasnje emisije Ekskluzivno i Premijera emitovane 21.aprila 2020 godine na televiziji Pink,prikazala je izjavu za emisiju Ekskluzivno Ane Kokic,koja je spominjala Natasu Bekvalac i reakciju na najavu kao i to sa kim se Ana Kokic cuje i o cemu razgovaraju kada se cuju koleginice.Ljubomir Perucica izjavio da nas je korona virusa opomenula i trgnula za mnoge stvari.Spominjao je i svoje bliznje i porodicu.U Premijeri je prikazano koji je bio san Sandre Afrike.Koncerti uzivo u ovim vremenima izolacije.
Ana Kokic daje izjavu o svemu po malo

Ljubomir Perucica prica sta mu je bolno

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Povećanje političke moći Crkve. - Pod Filipom Drugim, prvakom crkvenog, crkva španske krune zacementirala je uniju monarhije sa crkvom i resurse carstva posvetila ne samo kolonijalnom sticanju, već i borbi protiv protestanata. revolucija s jedne strane i poganstvo s druge strane. Španski kralj je učinio toliko blisku zajednicu crkve i države u Španiji, da su se od ovog trenutka crkveni ljudi dizali sve više i više na španskim savetima i duboko uticali na politiku i sudbinu nacije. Međutim, politika Filipa Drugog dovela je u Španiju pobunu holandske nizine i ratove sa Engleskom, a njena borba sa ta dva naroda iscrpila je njene resurse i na kopnu i na moru i prouzrokovala fizički i moralni pad. Ali dok je Španija neprestano gubila moć i ugled u Evropi, kralj je širio svoje kolonijalno područje, pozajmljujući kraljevsku pomoć ambicioznom avanturistu i žarkom misionarskom fra. Cilj Španije je da hristijanizuje i osvaja, misionar je postao veoma važna figura u istoriji svakog kolonijalnog poduhvata, a ovi veliki nalozi kojima su misije povjerene tako su postale centralne institucije u istoriji Filipina.
Premijera/Ekskluzivno 21.04.2020 Ispunjen San Sandre Afrike.Ana Kokic prica sa kim se cuje.Ljubomir Perucica spominje sta mu je bolno. Premijera/Ekskluzivno 21.04.2020 Ispunjen San Sandre Afrike.Ana Kokic prica sa kim se cuje.Ljubomir Perucica spominje sta mu je bolno. Reviewed by gledajte on April 21, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.