Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Danas pocela isplata 100 evra.Igor Juric izjavio koliko godisnje nestane dece.Radjanje planete - uocen vrtlog oko jedne zvezde i sta na to kazu astronomi.

U jutarnjem programu Jutro emitovanom 25.maja 2020 godine na Prvoj televiziji mozete pogledati vest o tome da je od danas 25.maja 2020 godine pocela isplata od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve koji su se prijavili putem sajta ili telefonom.Dnevno ce biti uplacivano oko pola miliona na racune gradjana i na taj nacin se ocekuje da ce do 2 juna svima koji su se prijavili za pomoc biti uplaceno na racun.I dalje je rok za prijavu za one koji se nisu prijavili 5 jun 2020 godine,oni koji se prijave zadnji dan sto znaci 5 jun 2020 godine,dobice isplatu do 7 juna 2020 godine.
Reporterka televizije Prva Sandra Zekic,razgovarala je sa Igorom Juricem o problemu nestanka dece koja jos nisu pronadjena kao i o razlozima zbog kojih neka deca pobegnu od kuce.
Astronomi su oko jedne zvezde uocili vrtlog za koji preptostavljaju da se formira novi zvezdani sistem.Naucnici Evropske juzne opservatorije veruju da snimak prikazuje radjanje planete jer kako se vidi spiralna struktura sa vrtlogom koja dokazuje tu tvrdju.Zvezda oko koje se desavaju ove scene udaljena je 520 svetlosnih godina od Zemlje i pripada sazvezdju pod nazivom Kocijas.Dalje ce se pratiti sta se sve desava i koje promene ce nastati.

Pocela isplata od 100 evra.

Igor Juric naveo koliki je godisnje prosecan broj nestale dece

Radjanje nove planete


Predlog knjige: Napredak tokom poslednjeg pola veka španske vladavine. - Sada smo došli u poslednjih pola veka i do poslednje faze španske vladavine. Ovaj period je u mnogo čemu bio ekonomski i društveni napredak i sadržavao je više obećanja nego bilo koji drugi u istoriji Ostrva. Tokom ovog poslednjeg pola veka, španski vladari imali su brojne planove za razvoj i bolju upravu Filipina, i uprkos pomalo kolebljivoj politici i neprestanoj muci službenih novčanih sredstava, ovo je bio period divnog napretka. Revolucija i odvajanje od Španije konačno su se dogodile, kao što to obično čine revolucije, ne zato što nije bilo napora niti pokreta za reforme, već zato što je napredak bio toliko obeshrabrujuće spor i tako iritantno blokiran od strane ustaljenih interesa da požele da nema promene. Uticaj otvaranja luke Manila na spoljnu trgovinu. - povećanje poljoprivrede. - Otvaranje luke Manila za spoljnu trgovinu 1837. godine, usledio je period porasta industrije i blagostanja. Do tog trenutka arhipelag nije bio zemlja proizvođač i izvoznik, ali oslobađanje trgovine dovelo je do velikih žetvi stranog izvoza, što su širom sveta stekle slavu određenih filipinskih produkcija. Glavni među njima su naravno konoplja i duvan Manila. Nakon njih usledila je kultura šećera i kafe, poslednja biljka koja je obogatila provinciju Batangas, dok je sadnja novih nasada kokosovog oraha godišnje dobijala veći značaj prinosa ovog odličnog proizvoda, kopra. Ove bogate robe su u maloprodaju ušle u trgovinu tokom ranih decenija veka.
Danas pocela isplata 100 evra.Igor Juric izjavio koliko godisnje nestane dece.Radjanje planete - uocen vrtlog oko jedne zvezde i sta na to kazu astronomi. Danas pocela isplata 100 evra.Igor Juric izjavio koliko godisnje nestane dece.Radjanje planete - uocen vrtlog oko jedne zvezde i sta na to kazu astronomi. Reviewed by gledajte on May 25, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.