Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Dr.Darija Kisic Tepavcevic - fizicka distanca i dalje vazna.Gradski prevoz u Beogradu od 8.maja vraca se u normalu.Kakva su nova pravila ponasanja u kaficima i restoranima?Voznja taksijem u Novom sadu.

U danasnjem jutarnjem programu Jutro emitovanom na Prvoj televiziji 4.maja 2020 godine, govorilo se o postepenom vracanju zivota u normalu posle restriktivnih mera i vanrednog stanja u Srbiji koje se ukida najverovatnije u cetvrtak 7.maja 2020 godine.Gost u emisiji bila je doktorica Darija Kisic Tepavcevic,koja je govorila da i posle ukidanja vanrednih mera treba drzati fizicku distancu.
Pomocnik gradonacelnika Beograda Andreja Mladenovic u emisiji je govorio kada se gradski prevoz vraca u normalu,jer se 80 odsto zaposlenih vraca na svoja radna mesta.
Predsednik Udruzenja beogradskih ugostitelja, Nikola Dimitrijevic govorio je o novim merama koje treba da se postuju u restoranima i kaficima.
Jedno taksi udruzenje u Novom Sadu,prilagodjava se novim merama pa je povodom toga postavilo pregradna stakla u vozila.

Dr.Kisic Tepavcevic gostuje u emisiji

Gradski prevoz se vraca u normalu 8.maja

Nova pravila u restoranima i kaficima

Kako izgleda voznja u taksiju u Novom Sadu

Predlog knjige: Blizu manastira Svetog Franje stajala je tada, gde i danas stoji, bolnica za domorode, San Juan de Dios. Bilo je kraljevskog pokroviteljstva, ali osnovao ga je franjevac franjevačkog reda, Juan Clemente. "Ovde", kaže Morga, "izleče se veliki broj domorodaca svih vrsta bolesti, sa puno ljubavi i brige. Ima dobru kuću i kancelarije od kamena, a upravlja ih bosonogi religiozni sveti Franjo. Tri sveštenika su tamo i četvero braće uzornog života, koji su s lekarima, hirurzima i apotekarima toliko spretni i vešti da svojim rukama rade čudesne lekove, kako u medicini, tako i u hirurgiji. " Smrtnost među Špancima. - Smrtnost na Filipinima u ovim osvajačkim godinama bila je strašno visoka. Otpad života u njenim kolonijalnim avanturama doista je iscrpio Španiju njenog najboljeg i najsnažnijeg čovečanstva. U čuvenoj staroj engleskoj zbirci putovanja, koju je Hakluit objavila 1598. godine, štampano je zarobljeno špansko pismo slavnog morskog kapetana, Sebastijana Biskainoa, o filipinskoj trgovini. Biscaino žali zbog gubitka života koji je pratio osvajanje Filipina i izdajničke klime u tropima. „Zemlja je za nas Špance veoma neprijatna. Za tih 20 godina, od 14.000 koji su otišli ​​na Filipine, njih 13.000 je umrlo, a nije prošlo više od 1.000. " Špansko stanovništvo. - Špansko stanovništvo Ostrva uvek je bilo malo - početkom sedamnaestog veka sigurno ne više od dve hiljade, a verovatno i manje kasnije u veku. Morga ih deli na pet klasa: prelate i crkve; encomenderos, kolonizatori i osvajači; vojnici i oficiri i mornari; trgovci i privrednici; i oficiri njegove Veličanstvene vlade. „Veoma malo ih sada živi,“ kaže on, „onih prvih konkvistadora koji su osvojili zemlju i izvršili osvajanje sa Adelantadom Miguelom Lopezom de Legaspijem.
Dr.Darija Kisic Tepavcevic - fizicka distanca i dalje vazna.Gradski prevoz u Beogradu od 8.maja vraca se u normalu.Kakva su nova pravila ponasanja u kaficima i restoranima?Voznja taksijem u Novom sadu. Dr.Darija Kisic Tepavcevic - fizicka distanca i dalje vazna.Gradski prevoz u Beogradu od 8.maja vraca se u normalu.Kakva su nova pravila ponasanja u kaficima i restoranima?Voznja taksijem u Novom sadu. Reviewed by gledajte on May 04, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.