Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 75 epizoda - Nepristojne ponude i posete.

Sedamdeset peta epizoda serije Igra sudbine 13.05.2020:Majku koja gleda u karte,Sofija pita da li joj je mozda neko od koleginica iz Kan holdinga dolazio da bi joj gledala u karte.Sofija je saznala i da je i Mila bila da vidi sta ce da joj kazu karte i odusevljena je zbog toga.Protiv Ivana se ocigledno kuje neka zavera,jer ga je napala Dijana a Lila nagovara Pancetu da bude sa Ivanom u krevetu a da to sve kada naidju ugledaju Lila i Ada,zbog svega toga Panceti obecavaju mnogo novca.Matija je u velikom strahu jer se boji da bi Aleksa mogao da vidi da se u skladistu desavaju jako mutne radnje.Kod Debeljka je stigao Janko ali umesto da nadje Debeljka zatekao je Pancetu.Cela epizoda 75 emitovace se 13.maja 2020 godine na Prvoj televiziji u 21h.

Predlog knjige: Osnivanje bolnica od strane franjevaca. - Ni franjevci na Filipinima nisu zapostavili temeljnu svrhu svog osnivanja - služenje bolesnim i nezaštićenim. Pripovijest o njihovom naređenju, napisana 1649. godine, daje dugačak spisak njihovih dobrotvornih osnova.11 Pored bolnice u Manili, imali su ambulantu u Caviteu za domorode pomorce i brodograditelje, bolnicu u Los Banosu, drugu u gradu Nueva Caceras. Braća laici bila su vezana za mnoge samostane kao medicinske sestre. 1633. jedna radoznala pojava dovela je do osnivanja lepre-bolnice San Lazaro. Japanski car, u verovatno ironičnom raspoloženju, poslao je u Manilu brod Japanaca koji su bili pogođeni ovom nesretnom bolešću. Te ljude su franjevci primili na milost i zbrinuli su ih u domu koji je postao gubavci u San Lazaru. Život i napredak Filipinaca - Malo je izvora koji nam mogu pokazati život i napredak Filipinaca tokom ovih decenija. Hrišćanstvo, kako su ga uveli misionarski fratri, bilo je izvanredno uspešno, pa ipak je došlo do ponovnih pojava u poganstvu. Stari verski vođe i sveštenice povremeno su se dizali i podstrekivali domoroce na pobunu protiv svojih novih duhovnih učitelja. Plaćanje dana i rada potrebnog za izgradnju crkava često je ljude tjeralo u planine.
Igra sudbine 75 epizoda - Nepristojne ponude i posete. Igra sudbine 75 epizoda - Nepristojne ponude i posete. Reviewed by gledajte on May 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.