Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 83 epizoda - Stiglo je dobronamerno upozorenje.

Osamdeset treca epizoda serije Igra sudbine 27.05.2020:Ivan je dobio batine i zbog toga je zavrsio u bolnici na aparatima.Luka ne veruje doktorima koji su konstatovali i kazu da je Ivan imao infarkt.Luka je dobio dobronamerni savet od Alekse da se pricuva Sofije da ne bi ponovio gresku koju je on napravio ali Luka nece poverovati sto se tice Aleksinog saveta.Cela epizoda 83 emituje se 27.maja 2020 godine na televizji Prva u 21h.


Predlog knjige: Osvajanje Davaoskog zaljeva - Ali ovaj korak je Špance podstakao na aktivnost i okupaciju ostrva. Mornarički brod pokorio je gradove duž severne obale, a zatim nastavio do ušća Rio Grande, obezbedio od sultana Maguindanaa cesiju velikog zaljeva Davao. Španija nije preduzela trenutne korake da okupira ovaj zaljev, ali 1847. godine, Španac Don Jose Oianguran, predložio je guverneru Claverii da osvoji region o svom trošku, ako bi mogao da bude opremljen artiljerijom i municijom i dobio deset godina 'vlada Davao-a, sa ekskluzivnom privilegijom trgovine. Njegovu ponudu su prihvatili guverner i Audiencia, a Oianguran je organizovao kompaniju da obezbedi sredstva za taj poduhvat. Za dve godine je pokorio obalne oblasti ovog zaljeva, protjerao gusare koji su tamo harali i osnovao naselje Nueva Vergara. Izgleda da je napredovao u osvajanju i komercijalnoj eksploataciji ovog regiona, kada su ljubomorni napadi u Manili naterali guvernera Urbistondoa da ukine svoju privilegiju i oslobodi ga službenika vlade. U sledećim godinama jezuiti su imali nekoliko misijskih stanica i izvršili nekoliko obraćenika među Bagoboima; ali region je još uvek neupućena i neiskorišćena zemlja, čiji su stanovnici uglavnom poganska plemena, i čije bogate poljoprivredne mogućnosti leže nerazvijene i nepriznate.
Igra sudbine 83 epizoda - Stiglo je dobronamerno upozorenje. Igra sudbine 83 epizoda - Stiglo je dobronamerno upozorenje. Reviewed by gledajte on May 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.