Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 12.05.2020 Saveti kako manje jesti.Iz Spanije se sprema francuska corba,krompirici i krutoni.

Danasnja emisija Prakticna zena emitovana 12.maja 2020 godine na televizji Prva u 16:30h,donosi savete o tome kako da manje jedemo jer smo se u izolaciji navikli da malo vise jedemo a da manje imamo aktivnosti,koje je u emisiji objasnjavala nutricionistkinja Borjana Depalo.Putem video poziva iz Spanije javila se Milena Lazic Tejenda i njen suprug koji je Spanac i objasnjavala je kako ona na svoj nacin sprema delux krompirice,francusku corbu i krutone i objasnjavala kako izgleda zivot u Spaniji koja je tesko pogodjena zbog korone virusa.
Saveti kako poceti manje jesti

Spremanje krutona,francuske corbe i delux krompirica iz Spanije.

Predlog knjige: Ekspedicija Corcuera protiv Morosa u Lamitanu. - Corcuera je u međuvremenu spremala ekspediciju, koja je poprimila karakter svetog rata. Jezuiti i vojnici stali su u njegovu četu i ujedinili se u njenom pravcu. Jezuitski svetac Francis Ksavier proglašen je zaštitnikom ekspedicije, a na brodovima se svakodnevno slavila misa. I sam Corcuera je pratio ekspediciju, a u Zamboangi, gde su stigli 22. februara 1637., ujedinio je snage od 760 Španaca i mnogih Bisajaca i Pampangasa. Od Zamboanga je krenula sila za Lamitan, uporište Correlat i centar moći Maguindanaoa. Čini se da se nalazio na obali, južno od jezera Lanao. Flota je naišla na loše vreme i suprotno vetrovima sa Punta de Flechas-a, što su oni pripisivali uticaju demona Moro.
Prakticna zena 12.05.2020 Saveti kako manje jesti.Iz Spanije se sprema francuska corba,krompirici i krutoni. Prakticna zena 12.05.2020 Saveti kako manje jesti.Iz Spanije se sprema francuska corba,krompirici i krutoni. Reviewed by gledajte on May 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.