Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 26.05.2020 Devojcica crta zatvorenih ociju.Spremanje meksicke pite,kako se osloboditi stresa,torta od kafe i fraktalnu salatu.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena koja je emitovana 26.maja na televizji Prva u 16.30h kao i svakog radnog dana,mozete pogledati kako je voditeljka Natasa u ritmu meksicke muzike spremala i meksicku pitu uz podrsku Marine i ostale ekipe u pozadini.U emisiji su bile gosce,majka Ivana Vukajlovic Simic i cerka,koje ce objasniti kako povecati kvalitet zivota i osloboditi se stresa pomocu crtanja i umetnosti.Pored toga spremice i tortu od kafe kao i fraktalnu salatu.U okviru turisticke ponude u Srbiji,ovog puta u emisiji ce biti predstavljena Zapadna Srbija.

Oslobadjanje od stresa pomocu crtanja.


Spremanje meksicke pite


Turisticka ponuda Zapadne Srbije


Predlog knjige: Organizacija opštinskih vlada. 1844. stigao je sposobni i liberalni guverner, general Claveria, i ostao je do kraja 1849. Sledila je bolja organizacija pokrajinskih vlada, koju smo videli, pratili Claverijin ulazak u funkciju i Oktobra 1847. godine, usvojena je važna uredba, koja je organizovala opštine u obliku koji smo već opisali i koji je ostao bez značajnih izmena do kraja španske vladavine, a koji je u velikoj meri sleden opštinskim zakonikom uokvirenim u Američka vlada. Podređivanje plemena Igorrote. - Claveria je započela odlučujuću politiku osvajanja među plemenima Igorrote u severnom Luzonu, a do kraja španske vladavine ove su planine bile prekrivene kuartelima i misijama za kontrolu tih nepristojnih plemena. Pokrajina Nueva Vizcaia bila je posebno izložena napadima ovih ljudi koji se bave glavom. Iz godine u godinu hrišćanski gradovi ravnica donijeli su strašnu žrtvu života kako bi zadovoljili divlje ceremonije Igorrotesa.2 Godine 1847. Claveria je imenovana za guvernera Nueva Vizcaia, Don Mariano Ozcariz, čiji su žestoki i glasni osvajači prvi put proverili ova bespiranja Igorrotea i omogućili razvoj velikih dolina severnog Luzona.
Prakticna zena 26.05.2020 Devojcica crta zatvorenih ociju.Spremanje meksicke pite,kako se osloboditi stresa,torta od kafe i fraktalnu salatu. Prakticna zena 26.05.2020 Devojcica crta zatvorenih ociju.Spremanje meksicke pite,kako se osloboditi stresa,torta od kafe i fraktalnu salatu. Reviewed by gledajte on May 26, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.