Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 05.05.2020 Natasa Bekvalac pokazala vise nego sto treba,Goca Trzan odrzala misteriozni koncert.Aca Lukas izneo svoje misljenje i reakciju o lupanjima u serpe.Sasa Kovacevic "Metamorfoza"

U danasnjoj emisiji Premijera i Ekskluzivno emitovane na televizji Pink 05.maja 2020 godine,u Premijeri donosi misljenje o vrucim slikama Dare Dubamare koje su prikazane i u emisiji,da li je bila lazna veza Rade Manojlovic i Milana Stankovica,misteriozni koncert Goce Trzan koji je odrzan za jednu osobu,veza Natase Bekvalac i Novaka Djokovica ali dok je o tome bilo reci u emisiji Premijera prikazan je snimak sa nastupa Natase Bekvalac gde je snimljen detalj kada Natasa Bekvalac prikriva deo koji ne treba da se vidi.Posle dela emisije gde se iznose misljenja da su bile razne misterije i marketinski trikovi,prikazana je Bogdana Raznatovic u devetom mesecu trudnoce.Aca Lukas za emisiju Ekskluzivno,izneo svoje misljenje o osobama koje lupaju u serpe i uradio isto sto on misli da je dobro.Sasa Kovacevic promovisao projekat "Metamorfoza"Marko Nesovic cestita Veljku Raznatovicu uspeh.

Aca Lukas izneo misljenje i odgovor o lupanjima u serpe

Sasa Kovacevic promovisao projekat "Metamorfoza"

MMA borac Marko Nesovic izneo misljenje o Veljku Raznatovicu

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Guverner Filipina bio je skoro nezavisni kralj. Nominalno, on je bio potčinjen vice Meksiku, ali je praktično vodio ratove, sklapao pauze i primao i slao ambasade po sopstvenom nahođenju. Kraljevina Kambodža bila je njegov saveznik, a države Kina i Japan bili su njegovi prijatelji. Komercijalni značaj Manile. Manila je takođe bila trgovački centar Dalekog Istoka i entrepot kroz koji su kraljevstva istočne Azije razmenjivala svoje proizvode. Ovde su se pojavile velike flote smeća iz Kine natovarene prodavnicama. Morga je napunila gotovo dve stranice nabrajanjem njihove robe, koja je obuhvatala sve vrste svile, brokate, nameštaj, bisere i dragulje, voće, orahe, pitome bizone, guske, konje i mazge, sve vrste životinja, „čak i pticama u kavezima, od kojih neki pričaju, a drugi pevaju, i koje čine da izvrše hiljadu trikova; postoji bezbroj drugih gev-gavs i potezanja, koje su među Špancima veoma poštovane.
Premijera/Ekskluzivno 05.05.2020 Natasa Bekvalac pokazala vise nego sto treba,Goca Trzan odrzala misteriozni koncert.Aca Lukas izneo svoje misljenje i reakciju o lupanjima u serpe.Sasa Kovacevic "Metamorfoza" Premijera/Ekskluzivno 05.05.2020 Natasa Bekvalac pokazala vise nego sto treba,Goca Trzan odrzala misteriozni koncert.Aca Lukas izneo svoje misljenje i reakciju o lupanjima u serpe.Sasa Kovacevic "Metamorfoza" Reviewed by gledajte on May 05, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.