Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 08.05.2020 Sa Kijom Kockar u teretani.Anastasija Raznatovic predstavila pesmu "Promasena".Dusica Grabovic izjavila sta sada radi u veklikoj meri.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera koje su prikazane na televiziji Pink 8.maja 2020 godine,mozete da pogledate u emisiji Ekskluzivno sta Ivana Sasic koja slavi Markovdan misli o tome sta traze u crkvi prevaranti i losi ljudi.Dusica Grabovic konacno posle izlaska iz karantina izjavila sta joj je sve falilo,sta ce ubuduce da radi,kako je funkcionisla veza na daljinu i ostalo.Anastasija Raznatovic predstavila svoju prvu baladu pod nazivom "Promasena".U Premijeri jos mozete videti i Kiju Kockar koja je dala izjavu u teretani jer joj kako sama kaze fali kondicije.Mirko Sijan zapoceo vezu sa sestrom od Bogdane Rodic,Bojanom.Dara Bubamara kupila svom sinu stan.
Dusica Grabovic o planovima posle karantina

Anastasija Raznatovic predstavila baladu "Promasena"

Ivana Sasic iznela misljenje o tome ko ne bi trebao da ide u crkvu

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Holandija je postala nezavisna zemlja. - Ko su bili ovi Holanđani, ili Holandije? Kako su od Španije i Portugala izbacili kolonijalno carstvo, koje se i danas drže bez gubitka prosperiteta ili dokaza pada? Na severu Evrope, okrenutoj ka Severnom moru, je niska, bogata zemlja, presijecana rijekama, a u unutrašnjost je uvučena plimama, poznatim kao Holandija, Niske zemlje ili Holandija. Njeni ljudi su ikada bili slavni zbog svoje industrije i marljivosti. U proizvodnji i trgovini u poslednjem srednjem veku, oni su bili daleko vodeći u severnoj Evropi, njihovi gradovi i gradovi bili su najgušći, najperspektivniji i najčišći. Već smo objasnili radoznale činjenice sukcesije kojom su ove zemlje postale vlasništvo španskog kralja, cara Karla Petog. Charles je niske zemlje uvek veoma cenio, i uprkos strogosti svoje vladavine, držao je njihovu naklonost i odanost sve do smrti. U gradu Antverpenu on je formalno abdicirao u korist svog sina Filipa II., I kako su opisali savremeni istoričari, ova svečana i impozantna ceremonija bila je svedočena sa svakom oznakom vernosti od strane skupštine.
Premijera/Ekskluzivno 08.05.2020 Sa Kijom Kockar u teretani.Anastasija Raznatovic predstavila pesmu "Promasena".Dusica Grabovic izjavila sta sada radi u veklikoj meri. Premijera/Ekskluzivno 08.05.2020 Sa Kijom Kockar u teretani.Anastasija Raznatovic predstavila pesmu "Promasena".Dusica Grabovic izjavila sta sada radi u veklikoj meri. Reviewed by gledajte on May 08, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.