Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 13.05.2020 Kija Kockar demantuje da je uporedila Anabelu Bukvu sa horor lutkom Anabel.Rada Manojlovic o pevacicama i njivama.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera emitovane 13.maja 2020 godine na televiziji Pink mozete pogledati u Premijeri o odrzanoj Zurkoviziji i detaljima,prikazana je Ana Nikolic sa novom frizurom,Rada Manojlovic dala izjavu i za emisiju Premijera.Sandra Obradovic prikazana i u Premijeri gde je objasnjeno da je podigla krivicnu prijavu protiv muza dok on govori da ona zanemaruje dete.U emisiji Ekskluzivno prikazana je izjava Kije Kockar o tome da li je Kija uporedila Anabelu Bukvu sa lutkom iz horor filmova Anabel.I za emisiju Ekskluzivno Rada Manojlovic dala izjavu i pricala o tome kako je iznenadjena kada vidi da odjednom nije jedina pevacica koja dolazi sa sela kada je videla i druge kolege koje se javljaju sa raznih seoskih imanja.Reper Tozla dao izjavu da li ima golu skulpturu Lune Djogani umesto Kaje.
Rada Manojlovic prica o koleginicama sa sela

Kija Kockar o tome da li je Anabelu nazvala Anabel sto je ime lutke iz horor filmova.

Reper Tozla prica o tome da li ima golu skulpturu Lune Djogani.

Premijera cela emisija.

Predlog knjige: Pobuna Kineza. - Uprkos stravičnom masakru, koji su Kinezi posetili početkom veka, oni su se gotovo odmah počeli vraćati ne samo kao trgovci, već i kao kolonisti. Rana ograničenja u njihovom životu sigurno su ublažena, jer je 1639. godine na Ostrvima živelo više od trideset hiljada ljudi, od kojih su mnogi obrađivali zemlje u Kalambi i na drugim tačkama zaliva Laguna de. Te godine je izbila pobuna, u kojoj su učestvovali Kinezi u Manili. Zaplijenili su crkvu San Pedro Mecati, na Pasigu, i učvrstili se. Odatle su ih preusmerile kombinovane filipinske i španske snage. Kinezi su se potom razišli u male bendove, koji su se razbacali po zemlji, pljačkali i ubijali, ali su ih Filipinci progonili i presekli na komade. Pet meseci trajalo je ovo pljačka i masakr, dok sedam hiljada Kineza nije uništeno. Gubitkom ovih poljoprivrednika i radnika Manila je svedena na veliku nevolju.
Premijera/Ekskluzivno 13.05.2020 Kija Kockar demantuje da je uporedila Anabelu Bukvu sa horor lutkom Anabel.Rada Manojlovic o pevacicama i njivama. Premijera/Ekskluzivno 13.05.2020 Kija Kockar demantuje da je uporedila Anabelu Bukvu sa horor lutkom Anabel.Rada Manojlovic o pevacicama i njivama. Reviewed by gledajte on May 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.