Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 15.05.2020 Hurricane pricaju o Evroviziji.Marina Viskovic zali sto nema sa bivsim verenikom dece.

Danasnje emisije Ekskluzivno i Premijera emitovane 15.maja 2020 godine na televiziji Pink,u emisiji Premijera mozete videti Jelisavetu Orasanin koja je ponovo u drugom stanju.Grupa Hurricane prikazana u emisiji magazin in i sta se desavalo iza scene tokom snimanja,kao i prica o ovogodisnjoj nastupu za Evroviziju.U emisiji Ekskluzivno Savo Milosevic izjavio da igraci nemaju snage ni za kafane kao ni za provode sa zenama.Marina Viskovic dala izjavu u kojoj kaze da joj je zao sto nema decu sa bivsim verenikom.DJ Tito objasnjava zbog cega svetske zvezde plesu uz njegovu muziku.
Marina Viskovic zali sto nema decu sa bivsim verenikom

Savo Milosevic govori o spremnosti igraca za utakmice

DJ Tito objasnjava razloge svoje popularnosti

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Ako možemo verovati jezuitskim računima, u celoj grupi bilo je sto hiljada stanovnika kada su stigli Španci. Generacija ih je vidjela gotovo izumrle. Dampier, koji se 1686. dotakao u Guamu, kaže da na ostrvu, gde su Španci pronašli trideset hiljada ljudi, nije bilo više od stotinu domorodaca. 1716. i 1721. drugi plovilari objavili su broj stanovnika na Guamu na dve hiljade, ali samo je jedno drugo ostrvo grupe bilo naseljeno. Kada je Anson 1742. posetio Guam, taj broj se popeo na četiri hiljade, a na Roti je bilo nekoliko stotina stanovnika; ali izgleda da je to bila čitava populacija. Prvobitno domaće stanovništvo sigurno je gotovo dodirnulo izumiranje. Ostrva su s vremena na vreme kolonizovana sa Filipina, a sadašnja populacija je u velikoj meri od filipinske krvi. Sukobi između guvernera i nadbiskupa. - U međuvremenu, na Filipinima se nastavio sukob guvernera sa nadbiskupom i fratrima. Ponašanje obe strane bilo je sebično i skandalozno. Godine 1683. postupci nadbiskupa Parda postali su toliko nasilni i seditivni da je Audiencia odredila njegovo proterivanje u Pangasinan ili Cagaian. Na silu su ga odveli u Lingaian, gde je bio dobro smešten, ali je bio pod nadzorom. Dominikanci su se osvetili ekskomunikacijom, a Audiencia je potom protjerala provinciju s Ostrva i poslali nekoliko drugih fratara u Mariveles. Ali godine koja je usledila, guverner Vargas je bio olakšan dolaskom svog naslednika, koji je bio naklonjen crkvenim stranama polemike. Nadbiskup se vratio i preuzeo visoku ruku. Sa svih strana suspendovao i ekskomunicirao. Oidorei su protjerani iz grada, a svi su umrli u egzilu u zabačenim dijelovima arhipelaga. Bivši generalni guverner, Vargas, stavljen pod duhovnu zabranu, tužio je za pomilovanje i molio da mu se prizna njegovo pokajanje.
Premijera/Ekskluzivno 15.05.2020 Hurricane pricaju o Evroviziji.Marina Viskovic zali sto nema sa bivsim verenikom dece. Premijera/Ekskluzivno 15.05.2020 Hurricane pricaju o Evroviziji.Marina Viskovic zali sto nema sa bivsim verenikom dece. Reviewed by gledajte on May 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.