Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 22.05.2020 Novak Djokovic napunio 33 godine,Ana Kokic u novom izdanju,Muzej u cast Sabana Saulica.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera emitovane 22.maja 2020 godine na Pink televizji,Mozete pogledati u Premijeri izjavu javnih licnosti o svom prvom nocnom izlasku posle skoro dva meseca,neki su odusevljeni a neki su izasli jer su i ostali izasli.Ana Kokic promenila stil.Otvoren muzej u cast Sabana Saulica.U emisiji Ekskluzivno mozete pogledati sta je Eva Ras izjavila kada je htela da umre u Riju.Rijalda promovisala svoj novi pocetak u stilu koji podseca na Rijanu.Jelena Kostov u top 10 najstilizovanijih pevacica.Novak Djokovic danas napunio 33 godine i prica o zajednickom zivotu.
Jelena Kostov u top 10 najstilizovanijih pevacica

Novak Djokovic danas napunio 33 godine i prica o zajednickom zivotu.

Eva Ras izjavila da je htela da umre

Rijalda zapocela kako kaze u stilu Rijane

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Veliki ratovi u Americi i Evropi. - Englezi su ponovo zauzeli Balanbangan 1803. godine, ali su ostrvo držali samo tri godine, kada je definitivno napušteno. Nekoliko godina, međutim, obale Filipina pretile su engleskim brodovima, a ovde su se na Dalekom istoku odrazili ogromni sukobi koji su u to vreme zbunjivali Evropu. Ratovi koji su promenili Evropu krajem osamnaestog veka, posle Francuske revolucije, predstavljaju jedno od najvažnijih i najzanimljivijih perioda evropske istorije, ali je i jedno od najtežih perioda za suđenje i opisivanje. O tome ćemo ovde reći samo onoliko koliko će biti dovoljno da se pokaže učinak na Španiju, pa tako i na Filipine. Revolucija engleskih kolonija u Americi. - 1776. godine trinaest engleskih kolonija na atlantskoj obali Severne Amerike proglasilo je svoju nezavisnost Velike Britanije. Vjerovali su da su u nepoštenom postupanju sa britanskim kraljem i parlamentom bili samo osnova revolucije. Gotovo osam godina trajao je rat kojim se Engleska trudila da ih svede na poslušnost. Ali na kraju tog vremena Engleska je, sukcesivno izgubivši dve invazijske armije porazom i zarobljavanjem, sklopila mir s američkim kolonistima i priznala njihovu nezavisnost. 1789. Amerikanci su uokvirili svoj sadašnji ustav i osnovali Sjedinjene Američke Države.
Premijera/Ekskluzivno 22.05.2020 Novak Djokovic napunio 33 godine,Ana Kokic u novom izdanju,Muzej u cast Sabana Saulica. Premijera/Ekskluzivno 22.05.2020 Novak Djokovic napunio 33 godine,Ana Kokic u novom izdanju,Muzej u cast Sabana Saulica. Reviewed by gledajte on May 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.