Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Amigi Show 30.06.2020 Djani,,Katarina Grujic,Tijana Ajfon - sta je prezivela u pritvoru?

U emisiji Amidzi sou koja se emituje u utorak 30.jun 2020 godine na Pink televiziji u 22:00h kao i cela emisija na ovom sajtu mozete da pogledate u emisiji Ami G Show sta je imao da isprica kako kazu u najavi pravo iz kucnog pritvora, Radisa Trajkovic Djani.Jedna od najvecih pevackih zvezda bivse Jugoslavije i zena koja zna da napravi sou kao i pevacica danasnjice, Nada Topcagic bice gost u emisiji.Jedna od najlepsih zena srpske estrade koja nikog ne ostavlja ravnodusnim, Katarina Grujic.Tu je i poznati radijski voditelj TDI radija,Predrag Popovic Pop.I Ekskluzivno posle jednomesecnog pritvora govorice sta joj se sve izdesavalo u zivotu i sta je prezivela tokom toh perioda, Tijana Ajfon.Cela emisija Ami G Show bice postavljena umesto najave na ovom istom mestu,tako da mozete da sacuvate ili podelite link.Cela emisja.


Cela emisija u delovima.

 

Predlog knjige: "Kako ste? Veoma mi je drago što vas vidim i što vodite Georgea na kupanje. Veoma mi je drago kad čujem da će se sestra udati. Brak je obaveza. Siguran sam da će biti srećna, jer znamo i gospodina Vise-a. Bio je ljubazan. Sreo nas je slučajno u Nacionalnoj galeriji i sredio sve o ovoj divnoj kući. Iako se nadam da nisam naljutio ser Harrija Otvaia. Upoznao sam tako malo liberalnih vlasnika zemljišta, i bio sam nestrpljiv da uporedim njegov stav prema zakonima igre sa konzervativnim stavom. Ah, ovaj vetar! Dobro se kupate. Vaša je slavna zemlja, Dušo! "Nimalo!" promrmlja Freddi. "Moram - tj. Moram reći - nadam se da ću vas kasnije pozvati, nadam se da će moja majka." „POZOVITE, momče? Ko nas je učio u tome što se igralo u dnevnoj sobi? Pozovite baku! Slušajte vetar među borovima! Vaša je slavna zemlja. " Gospodin Beebe je priskočio u pomoć. "Gospodin. Emerson, zvaće, ja ću nazvati; vi ili vaš sin vratite naše pozive pre isteka deset dana. Verujem da ste shvatili o intervalu od deset dana. Ne računa se da sam vam juče pomogao stepenicama. Ne računa se da će se okupati danas popodne. " „Da, i okupajte se, George. Zašto se usporavate da razgovarate? Vrati ih na čaj. Donesite malo mleka, kolača, meda. Promjena će vam učiniti dobro. George je veoma naporno radio u svojoj kancelariji. Ne mogu da verujem da mu je dobro. " George je pognuo glavu, prašnjavu i sumornu, izdahnuvši osebujan miris onoga ko rukuje nameštajem. "Da li stvarno želite ovo kupanje?" - pitao ga je Freddi. „To je samo jezerce, zar ne znate. Usuđujem se reći da ste navikli na nešto bolje. " "Da - već sam rekao" da "." Gospodin Beebe osjećao se obavezu da pomogne svom mladom prijatelju i poveo je iz kuće u borovu šumu. Kako je to bilo sjajno! Neko vreme glas starog gospodina Emersona progonio ih je raspoređujući dobre želje i filozofiju. Prestalo je i čuli su kako vetar puše kocku i drveće. Gospodin Beebe, koji je mogao ćutati, ali koji nije mogao podnijeti tišinu, bio je primoran na brbljanje, budući da je ekspedicija izgledala kao neuspjeh, a nijedan od njegovih drugova nije rekao ni riječ. Govorio je o Firenci. George je prisustvovao ozbiljno, odobravajući ili negodujući laganim, ali odlučnim gestama koji su bili neobjašnjivi kao i pokreti vrhova drveća iznad njihovih glava. „I kakva je slučajnost da biste trebali da upoznate gospodina Visea! Jeste li shvatili da ćete ovde pronaći sve Pansione Bertolini? " "Nisam. Gospođica Lavish mi je rekla. " „Kada sam bio mladić, uvek sam mislio da napišem„ Istoriju slučajnosti. “ Nema entuzijazma.
Amigi Show 30.06.2020 Djani,,Katarina Grujic,Tijana Ajfon - sta je prezivela u pritvoru? Amigi Show 30.06.2020 Djani,,Katarina Grujic,Tijana Ajfon - sta je prezivela u pritvoru? Reviewed by gledajte on June 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.