Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Banke podigle ucesce na 30 odsto za stambene kredite.Da li idu gore i kamate?

U jutarnjem programu Jutro emitovan 1.jun 2020 godine na Prvoj televiziji izmedju ostalih tema govorilo se i o stambenim kreditima i tome da su banke za one koji ubuduce budu hteli da uzmu stambeni kredit,zaostreni su uslovi ucesca i do 30 odsto.Sta ce biti sa gradjanima koji su uzeli kredite po starom ucescu i da li ce za njih biti problema.Ima jos dosta pitanja kao sto je da li ce se povecavati i kamata i sta se sve promenilo u poslovanju banaka posle korona virusa.Gosti u emisiji bili su saradnica Beogradske bankarske akademije Ljubica Pantelic, predsednik udruzenja Efektiva Dejan Gavrilovic i gl. urednik portala „Kamatica“ Dusan Uzelac.

Predlog knjige: Nova vlada. - Vlada je veoma liberalna i ona koja pruža sve veću priliku za učešće Filipincima. Uključuje i ono što se naziva lokalna samouprava. Na ostrvima ima oko 1132 opštine. U njima stanovnici praktično upravljaju svojim poslovima. U arhipelagu postoji trideset i osam organizovanih pokrajina u kojima uprava ima pokrajinski odbor sastavljen od guvernera, blagajnika i nadzornika ili inženjera. Guvernera biraju na mandat od godinu dana odbornici svih gradova ujedinjenih u skupštini. Blagajnika i nadzornika imenuje guverner filipinskog arhipelaga prema pravilima Odbora za državnu službu. Državna služba je predmet koji je naredio posebno razmatranje Komisije. To pruža jednake mogućnosti Filipincima i Amerikancima da uđu u javni servis i steknu javnu promociju; a Filipincima je po zakonu čak data prednost tamo gde poseduju potrebnu sposobnost.
Banke podigle ucesce na 30 odsto za stambene kredite.Da li idu gore i kamate? Banke podigle ucesce na 30 odsto za stambene kredite.Da li idu gore i kamate? Reviewed by gledajte on June 03, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.