Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Brak na nevidjeno 11.06.2020 Ivona i Srecko,IT strucnjak i stjuardesa.

U novoj emisiji Brak na nevidjeno koja se emituje u cetvrtak 11 jun 2020 godine u 22.30h na Pink televiziji i cela emisija preko ovog sajta,ekipa emisije probace da spoji Ivonu iz Vojvodine i Srecka iz Leskovca,koji ima 34 godine i bavi se IT tehnologijom i Ivona koja je zavrsila za profesoricu geografije ali radi kao stjuardesa.Na pitanje voditeljke Milice da li je bila na korak od udaje,Ivona je rekla da je bila dva puta ali da je odustala u zadnji cas.Takodje je voditeljka nagovarala Ivonu da kaze da je bivsa robijasica pa da vide kako ce Srecko da reaguje.Srecko je voditeljku ucio da kaze meko š.Oboje su izjavili da nisu zahtevni i bez pravih ljubavi pa da vidimo da li ce se njih dvoje spojiti.Cela emisija bice postavljena na ovom istom mestu umesto najave.

Predlog knjige: Gospodin Beebe, neprimećen u prozoru, razmišljao je o ovom nelogičnom elementu u Miss Honeichurch i prisetio se prilike u Tunbridge Vellsu kada ga je otkrio. Bila je to jedna od onih zabava u kojoj više klase zabavljaju niže. Sedišta su bila ispunjena poštovanom publikom, a dame i gospodo iz župe, pod okriljem svog vikara, pevali su ili recitirali ili imitirali crtanje pluta od šampanjca. Među obećanim stavkama bila je „Gospođica Honeichurch. Klavir Beethoven ", a gospodin Beebe se pitao da li će to biti Adelaida ili marš Ruševina Atine, kada su njegovu samilost poremetili uvodni slojevi Opusa III. Bio je u neizvesnosti tokom čitavog uvoda, jer tek dok se ubrza tempo ne sazna šta izvođač namerava. Uz tutnjavu uvodne teme znao je da stvari idu izvanredno; u akordima koji najavljuju zaključak čuo je udarne udarce čekićem. Bilo mu je drago što je ona igrala samo prvi pokret, jer nije mogao da obraća pažnju na vijugave sitnice mjera devet-šesnaest. Publika je pljeskala, ne manje poštujući. Gospodin Beebe je započeo žigovanje; bilo je sve što neko može da uradi. "Ko je ona?" - pitao je posle vikara. „Rođaka jednog od mojih župljana. Njen izbor dela ne smatram srećnim. Beethoven je toliko jednostavan i direktan u svojoj žalbi da je velika perverznost odabrati takvu stvar, koja, ako ništa drugo, uznemirava. " "Uvede me." „Biće oduševljena. Ona i gospođica Bartlett pune su hvale za vašu propovijed. " "Moja propovijed?" povikao je gospodin Beebe. "Zašto je ikada slušala to?"
Brak na nevidjeno 11.06.2020 Ivona i Srecko,IT strucnjak i stjuardesa. Brak na nevidjeno 11.06.2020 Ivona i Srecko,IT strucnjak i stjuardesa. Reviewed by gledajte on June 11, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.