Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Gest pomocu kog razotkrivate nasilnika.Umesto pomeranca od 2000e dobili mesanca.Najsigurnije letovanje za stanovnike Srbije je u Srbiji.

U jutarnjem programu Jutro 11.jun.2020 godine emitovanom na televiziji Prva,neke od tema bile su i kako razotkriti nasilnika u kuci pomocu jednog gesta.Posle onih proslih vremena kada je bilo vanredno stanje i policijski casovi od 24h,ljudi su bili preusmereni jedni na druge non stop i tu su se ispoljile razne nesuglasice koje vidimo svaki dan u rijaliti programima i koji su nam zanimljivi jer se to desava tamo nekom drugom koji je dobro placen za te stvari.Kada smo to doziveli u svojim domovima i na svojoj kozi vecina je takoreci "pukla" posle samo mesec i po dana polu izolacije i na videlo je izaslo nasilnicko ponasanje koje mnogi trpe i cute.Glumica Gorica Nesovic koja ima svakog jutra u jutarnjem programu svoju temu,ovog puta pokazala je gest koji je globalno prihvacen na ukazivanje na nasilnistvo.Na snimku mozete videti gest.
Tema je bila i pomodarije sto se tice kucnih ljubimaca,pa tako neke osobe zele da imaju posebnog ljubimca koji iza sebe ima poznatu familiju i poreklo.Tako je sada medju popularnim ljubimcima medju psima,pomeranac koji kosta 2000e ali kako znati da li je originalan pomeranac ili kopiran pomeranac koji izraste u mesanca a plati se mnogo.U emisiji mozete saznati kako izbeci te prevare,zbog cega im je tolika cena,ko se bavi tim prevarama kao i ostalo mozete vise o svemu tome saznati od doktora Darka Drobnjaka, koji je kinološki sudija i veterinara Vlade Terzina.Zbog svima poznatih problema sa korona virusom i potencijalnog odlaska u inostranstvo na letovanje gde bi mogla da bude proglasena epidemija i uvedeno vanredno stanje,zatvorene granice i ostali problemi ,najsigurnije letovanje za stanovnike Srbije jeste u Srbiji,gost u emisiji bio je direktor turisticke organizacije Zlatibor,Vladimir Živanovic.
Gest za razotkrivanje nasilnika

Kako platiti 2000e i kupiti originalnog psa.

Najsigurnije letovanje je u svojoj zemlji.

Predlog knjige: Starčevo je lice ožalošćeno i on ju je nježno dodirnuo rukom. To je nije uznemirilo; mislila je da ga je njen savet impresionirao i da joj se na tome zahvaljuje. U stvari, on je više nije alarmirao; smatrala ga je dobrom, ali prilično blesavom. Njeni su osjećaji bili duhovno napunjeni kao i prije sat vremena, prije nego što je izgubila Baedekera. Dragi George, koji sada korača prema njima, izgledao je i jadno i apsurdno. Prišao je, lica u senci. Rekao je: "Gospođice Bartlett." "Oh, milostiva mi!" rekla je Luci, odjednom se srušivši i ponovo videći cijeli život u novoj perspektivi. "Gde? Gde?" "U brodu." "Vidim. Sigurno su to tračeve koje ima mala gospođica Alans - proveravala je sebe. "Jadna devojka!" eksplodirao gospodin Emerson. "Jadna devojka!" Nije mogla dopustiti da to prođe, jer to je upravo ono što oseća prema sebi. "Jadna devojka? Ne razumem smisao te primedbe. Uveravam vas da sam veoma srećna devojka. Ja sam potpuno srećan i imam sjajno vreme. Molite, ne gubite vreme tugujući za mnom. U svetu je dovoljno tuge, nema je, bez da je pokušate da izmislite. Zbogom. Puno vam hvala oboje na vašoj ljubaznosti. O da! dolazi moj rođak. Prekrasno jutro! Santa Croce je divna crkva. " Pridružila se svom rođaku.
Gest pomocu kog razotkrivate nasilnika.Umesto pomeranca od 2000e dobili mesanca.Najsigurnije letovanje za stanovnike Srbije je u Srbiji. Gest pomocu kog razotkrivate nasilnika.Umesto pomeranca od 2000e dobili mesanca.Najsigurnije letovanje za stanovnike Srbije je u Srbiji. Reviewed by gledajte on June 11, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.