Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Nikad nije kasno 28.06.2020 Tijana Dapcevic i Mile Kitic u ziriju.

U nedelju 28.jun 2020 godine na televiziji Prva u 21h,emituje se nova epizoda emisije Nikad nije kasno kao i cela emisija preko ovog sajta, u kojoj je ovog puta u ziriju pevacica Tijana Dapcevic,uz koju nece nedostajati zanimljivih komentara i sale kao i pevac Mile Kitic,koji je takodje iskusan i nezamenljiv i pevac i sou majstor.Oboje ce znati i da oraspolozele,nasmeju,opuste i takmicare i gledaoce pored malih ekrana kao i u studiju,gde uz sve to dodatno potpomaze sto se tice pozitivne atmosfere i Zika Jaksic,voditelj bez kog bi ovaj nedeljni muzicki sou bio potpuno drugaciji i verovatno da ne bi imao sarm koji sada ima.Umesto najave, cela emsiija bice postavljena na ovom istom mestu.

Predlog knjige: Gospodin Beebe se nije mogao prisjetiti nijednog drugog ubice. Nagovestio je da je njegova domaćica grešila. Na nagoveštaj protivljenja se zagrejala. Bila je potpuno sigurna da je drugi turista o kome je ispričana ista priča. Ime joj je izbeglo. Kako se zvalo? Oh, kako se zvalo? Obukla je kolena zbog imena. Nešto u Thackeraiu. Udarila je matično čelo. Luci je pitala brata da li je Cecil unutra. "Oh, ne idi!" - povikao je i pokušao da je uhvati za gležnjeve. "Moram ići", rekla je ozbiljno. „Ne budi blesav. Uvek pretjerate kada igrate. " Dok ih je ostavljala, majka je povikala "Harris!" drhtao je spokojan vazduh i podsetio je da je rekla laž i da je nikada nije ispravno rekla. Takva besmislena laž takođe je razbila njene živce i naterala je da poveže ove Emersonove, Cecilove prijatelje, sa par nenametlih turista. Do sad joj je istina prirodno došla. Videla je da za budućnost mora biti pažljivija i biti - potpuno istinita? Pa, ni u kom slučaju ne sme da laže. Požurila je po bašti, još uvek iskrivena stidom. Cecilina reč bi je umirila, bila je sigurna. "Cecil!" "Hullo!" zazvao je i legao kroz prozor sobe za pušenje. Izgledao je snažno. „Nadao sam se da ćete doći. Čuo sam da ste svi baštovani, ali ovde je bolja zabava. I ja sam postigao veliku pobedu Komičnoj muzi. George Meredith je u pravu - uzrok Komedije i uzrok Istine su zaista isti; a ja sam, čak i ja, našao stanare za zaluđenu Vilu Cissie. Ne ljuti se! Ne ljuti se! Oprostićete mi kad sve to čujete. " Izgledao je vrlo privlačno kad mu je lice bilo vedro i odmah je odagnao njene smešne predrasude. "Čula sam", rekla je. „Freddi nam je rekao. Naughti Cecil! Pretpostavljam da ti moram oprostiti. Pomislite samo na sve probleme koje sam uzeo za ništa! Sigurno je gospođica Alans malo naporna i radije bih imala vaše dobre prijatelje. Ali ne biste trebali tako da je zadirkujete. " "Moji prijatelji?" On se nasmejao. „Ali, Luci, cela šala dolazi! Dođi." Ali ona je ostala stajati tamo gde je bila. „Znate li gde sam sreo ove poželjne stanare? U Nacionalnoj galeriji, kada sam bio kod majke prošle nedelje. "
Nikad nije kasno 28.06.2020 Tijana Dapcevic i Mile Kitic u ziriju. Nikad nije kasno 28.06.2020 Tijana Dapcevic i Mile Kitic u ziriju. Reviewed by gledajte on June 28, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.