Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 15.06.2020 Mileva Pavlovic spremila kikiriki tortu sa karamelom.Hleb od razanog brasna sa semenkama

U danasnjoj emisiji Prakticna zena prikazana 15.jun 2020 godine na televiziji Prva,mozete pogledati kako voditeljka,glumica,filozof,profesor,pisac,teoreticar,autor... Mileva Pavlovic sprema sa karamelom kikiriki tortu ali pre toga smo culi njenu zanimljivu pricu koju uvek ima da isprica za gledaoce kao i korisne savete koje je dala na pitanja voditeljke Natase.Prvi put u emisiji Marina Dzunic koja je rodjena u Negotinu,zivela u Nisu a sada u Beogradu,spremala je ukusan integralni hleb od speltinog,razanog brasna i semenkama kao i domacu pastetu od pilece dzigerice,koje kada se to namaze na hleb kazu da je vrlo ukusno.
Mileva Pavlovic sprema kikiriki tortu sa karamelom.
Integralni hleb sa speltingom i razanim brasnom.
Predlog knjige: "Šta ste bacili unutra?" "Stvari koje nisam hteo", prekriveno je rekao. "Gospodin. Emerson! " "Dobro?" "Gde su fotografije?" On je ćutao. "Verujem da ste bacili moje fotografije." "Nisam znao šta da radim sa njima", povikao je, a glas mu je bio zabrinuti dečak. Njeno srce se prvi put zagrejalo prema njemu. „Bili su prekriveni krvlju. Tamo! Drago mi je što sam ti rekao; i sve vreme dok smo razgovarali pitao sam se šta da radim sa njima. " Pokazao je nizvodno. "Otišli ​​su." Reka se vijugala ispod mosta, „Ja sam im to smetao, a jedan je tako budalast, činilo se da je bolje da izađu na more - ne znam; Mogu samo reći da su me uplašili. " Tada se dečak pretvorio u muškarca. „Jer se dogodilo nešto strašno; Moram se suočiti s tim da se ne zbunim. Nije tačno da je čovek umro. " Nešto je upozorilo Luci da ga mora zaustaviti. "Dogodilo se", ponovio je, "i mislim da otkrijem o čemu se radi." "Gospodin. Emerson— ” Okrenuo se prema njoj namršteno, kao da ga je uznemirila u nekom apstraktnom traganju. "Želim da vas pitam nešto pre nego što uđemo." Bili su blizu svoje penzije. Zaustavila se i naslonila laktove na parapet nasipa. I on je to uradio. Ponekad postoji magija u identitetu položaja; to je jedna od stvari koja nam je sugerisala večno druženje. Pomerila je laktove pre nego što je rekla: "Ponašao sam se smiješno." Pratio je vlastite misli. „Nikad se u životu nisam toliko stidio; Ne mogu da mislim šta je preko mene. " "Skoro sam se onesvijestio", rekao je; ali osećala je da ga je njegov stav odbio.
Prakticna zena 15.06.2020 Mileva Pavlovic spremila kikiriki tortu sa karamelom.Hleb od razanog brasna sa semenkama Prakticna zena 15.06.2020 Mileva Pavlovic spremila kikiriki tortu sa karamelom.Hleb od razanog brasna sa semenkama Reviewed by gledajte on June 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.