Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 16.06.2020 Zerina Heco izjavila o vezi sa Dadom Glisicem.Keri Bredso dolazi u Beograd.Emina Jahovic govorila o pricama o onovoj vezi.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera koje su emitovane na televiziji Pink 16.jun 2020 godine,teme su bile u emiisji Premijera utisci sa teniskog turnira koji je organizovan u Beogradu u organizaciji teniskog sampiona Novaka Djokovica.Pevac Cemo gostovao u Zagrebu pa izneo utiske o svemu sto se desavalo,ekipa emisije Premijera vikend specijal sve ispratila.Sara Dzesika Parker poznata i kao Keri Bredso dolazi u Beograd da potpise ugovor za ulogu u novom projektu koju je angazovao glumac Milog Bikovic.Zerina Heco u za emisiji Ekskluzivno pricala o vezi sa Dadom Glisicem.Emina Jahovic demantuje navode da je u novoj emotivnoj vezi.Nikolija Jovanovic izjavila da zeli da njena cerka ima normalno detinjstvo.
Zerina Heco ima reci hvale za Dadu Glisica.

Nikolija Jovanovic zeli da Rea ima normalno detinjstvo.

Emina Jahovic demantuje navode o novoj emotivnoj vezi.

Premijera cela emisija.


Predlog knjige: "Pa, dugujem ti hiljadu izvinjenja." "Oh dobro." "I - ovo je stvarna poenta - znate kako glupi ljudi ogovaraju - posebno se bojim dame - razumete li na šta mislim?" „Bojim se da neću.“ "Hoću reći, zar to ne biste spomenuli ni sa kim, moje glupo ponašanje?" „Vaše ponašanje? Oh, da, u redu - u redu. " "Hvala Vam mnogo. A ti bi ... ” Nije mogla dalje da nosi zahtev. Reka je žurila ispod njih, gotovo crna u predstojećoj noći. Bacio je u nju njene fotografije, a onda joj je rekao razlog. Učinilo joj se da je beznadno tražiti viteštvo u takvom čoveku. Ne bi joj nanio nikakvog zla beznačajnim tračevima; bio je pouzdan, inteligentan, pa čak i ljubazan; mogao bi čak da ima i visoko mišljenje o njoj. Ali nedostajalo mu je viteštva; njegove misli, poput njegovog ponašanja, ne bi se modifikovale strahopoštovanjem. Bilo je beskorisno da mu kažem: "A ti bi ..." i nadam se da će on dovršiti rečenicu za sebe, skrenuvši pogled s njene golotinje poput viteza na toj divnoj slici. Bila je u njegovom naručju, i on ga se seća, baš kao što se sećao krvi na fotografijama koje je kupila u Alinarinoj prodavnici. Nije baš čovek umro; nešto se dogodilo sa živima: došli su u situaciju da lik govori i gde detinjstvo ulazi na razgranate puteve mladosti. "Pa, hvala vam puno", ponovila je, "kako se brzo događaju ove nesreće, a zatim se jedna vraća u stari život!" "Ja ne." Uznemirenost je pokrenula da ga ispituje. Njegov odgovor je bio zagonetan: „Verovatno ću želeti da živim.“ „Ali zašto, gospodine Emerson? Šta mislite?" "Reći ću da želim da živim." Oslonivši laktove na parapet, zamišljala je reku Arno, čiji je urlik nagoveštavao neku neočekivanu melodiju do ušiju.
Premijera/Ekskluzivno 16.06.2020 Zerina Heco izjavila o vezi sa Dadom Glisicem.Keri Bredso dolazi u Beograd.Emina Jahovic govorila o pricama o onovoj vezi. Premijera/Ekskluzivno 16.06.2020 Zerina Heco izjavila o vezi sa Dadom Glisicem.Keri Bredso dolazi u Beograd.Emina Jahovic govorila o pricama o onovoj vezi. Reviewed by gledajte on June 16, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.