Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Zvezde Granda 20.06.2020 Zestoka rasprava i cela emisija veceras.

Nova emisija Zvezde Granda koja se emituje 20.jun 2020 godine na Prvoj televiziji u 21h, kao i cela emisija preko ovog sajta.U popularnom subotnjem vecernjem muzickom sou programu,mozete da pogledate takmicare koji su se plasirali dalje, zestoke rasprave izmedju zirija i mentora zbog kritike takmicara kao sto su se Ana Bekuta i Marija Serifovic zestoko raspravljale,dok je Jelena Karleusa pitala Djordja Davida sa koje je planete dosao i da je sa korone dosao,jer je rekao da oni rade za Grand produkciju i da se ne takmice protiv sebe medjusobno sto je Jelena Karleusa demantovala i rekla da se oni takmice medjusobno.Cela emisija kao i svaka prethodna emisija,bice cela postavljena na ovom istom mestu umesto najave.

Predlog knjige: "Kiša pada skoro četiri sata", rekla je na kraju. Gospođica Bartlett je ignorisala primedbu. "Kako predlažete da ga ušutkate?" "Vozač?" „Moja draga devojko, ne; Gospodine George Emerson. " Luci je počela koračati gore-dolje po sobi. "Ne razumem", rekla je na kraju. Razumela je veoma dobro, ali više nije želela da bude potpuno istinita. "Kako ćeš ga zaustaviti da priča o tome?" "Osjećam da je razgovor nešto što on nikada neće učiniti." „I ja imam nameru da ga sudim dobrotvorno. Ali nažalost već sam se sreo sa tim tipom. Oni retko zadržavaju podvige na sebi. " "Podvizi?" povikala je Luci, namignuvši pod groznom množinom. „Moja jadna draga, da li si pretpostavljao da mu je ovo bilo prvo? Dođi ovde i slušaj me. Prikupljam ga samo iz njegovih sopstvenih napomena. Da li se sećate onog dana na ručku kada se raspravljao sa gospođicom Alan da je vođenje jedne osobe dodatni razlog za vođenje druge? " "Da", reče Luci, kojoj se u to vreme svađa obradovala. „Pa, nisam oprezan. Ne treba ga zvati zlim mladićem, ali očigledno je da je on potpuno nerafiniran. Dopustimo da ga iznesumo u njegove bezobzirne prethodnike i obrazovanje, ako želite. Ali, nismo dalje u pitanju sa svojim pitanjem. Šta predlažete da uradite? " Ideja mu je proletila kroz Luciin mozak, koja bi se, kad bi ona to pre mislila i učinila svojim delom, možda pokazala pobedom. "Predlažem da razgovaram s njim", rekla je ona. Gospođica Bartlett izusti krik istinskog alarma. „Vidite, Charlotte, vašu ljubaznost - nikada je neću zaboraviti. Ali - kao što ste rekli - to je moja stvar. Moja i njegova. " "A vi ćete ga izvršiti, da ga poklonite da ćuti?" "Sigurno ne. Ne bi bilo poteškoća. Šta god od njega pitali on odgovara, da ili ne; onda je gotovo. Uplašio sam se njega. Ali sada nisam jedna sitnica. " „Ali bojimo se za njega, draga. Tako ste mladi i neiskusni, živeli ste među tako lepim ljudima da ne možete da shvatite šta muškarci mogu biti - kako oni mogu da uživaju u brutalnom užasu u vređanju žene koju njen seks ne štiti i zbližava se. Na primer, danas popodne, da nisam stigao, šta bi se desilo? " "Ne mogu misliti", reče Luci ozbiljno. Nešto u njenom glasu navelo je gospođicu Bartlett da ponovi svoje pitanje, intonirajući ga još energičnije. "Šta bi se desilo da nisam stigao?" "Ne mogu da mislim", reče Luci ponovo. "Kada bi te vređao, kako bi odgovorio?" „Nisam imao vremena za razmišljanje. Si došao." "Da, ali zar mi sada ne biste rekli šta biste učinili?"
Zvezde Granda 20.06.2020 Zestoka rasprava i cela emisija veceras. Zvezde Granda 20.06.2020 Zestoka rasprava i cela emisija veceras. Reviewed by gledajte on June 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.