Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Apel "zarobljenih" u Kini.Prof. epidemiolog dr Branislav Tiodorovic govori o kolektivnoj zarazi i uvodjenju policijskog casa.Dodatni simptomi koji ukazuju na korona virus.

U jutarnjem programu televizije Prva,Jutro emitovane 1.jul 2020 godine mozete da vidite neke od tema kao sto su korona virus i problemi koji pogadjaju ceo svet.Voditelj jutarnjeg programa Jutro Srdjan Predojevic, razgovarao je putem video poziva sa Nemanjom Milosevicem, koji zivi u Kini u kojoj se nalazi otprilike jos 100 gradjana Srbije.Oni su zatrazili od ambasade Srbije u Pekingu pomoc oko povratka u Srbiju ali njima nije potrebna besplatna pomoc nego samo nacin i prevoz da se vrate u zemlju, koji bi oni platili po razumnoj ceni, jer je sadasnja cena mnogo skupa a i mnogi letovi su otkazani.Ima mnogo studenata koji sada placaju dodatno smestaj jer su "zarobljeni"kao i osobe sa zdravstvenim problemima kojima je potrebna terapija, tu su i porodice sa decom,karte za njih su skupe i mnogi letovi su otkazani.Sada su dodata i tri nova simptoma koji mogu da ukazuju na korona virus i slicni su alergijskim simptomima.Posto u letnjem vremenu ima i alergijskih reakcija i zbog toga je sada tesko razlikovati alergiju od korona virusa pa je tim povodom za Prvu televiziju, izjavu dala dr Tatjana Radosavljevic.Prof. epidemiologom dr Branislav Tiodorovic dao je izjavu za Prvu televiziju i govorio o merama koje mogu biti donete ukoliko se broj zarazenih bude povecavao kao i o tome da li se slaze sa dr Nestorovicem, koji je izjavio da je vreme da se svi zarazimo.U gradovima u kojima je najveci broj zarazenih vec su donete vanredne mere koje ce se donositi i u ostalim delovima Srbije ako se bude pojavljivao veci broj zarazenih u odredjenim mestima.
Zarobljeni u Kini zele da se nadje nacin za njihov povratak.

Prof. epidemiolog dr Branislav Tiodorovic govori o situaciji sa korona virusom.

Novi simtomi kod korone virusa.

Predlog knjige: "Divno živ!" povikala je gospođa Honeichurch. „Ko su bili ti nesrećni ljudi? Oh, dragi, skidajte pogled! I jadnog gospodina Beebe-a! Šta se dogodilo? " "Dođite ovamo odmah", zapovedio je Cecil, koji je uvek osećao da mora da vodi žene, iako nije znao kuda, i štiti ih, iako nije znao protiv čega. Odveo ih je sada prema kovčegu u kojem je Freddi bio skriven. „Oh, jadni gospodine Beebe! Je li to bio njegov prsluk koji smo ostavili na putu? Cecil, prsluk gospodina Beebea ... " Nema našeg posla, rekao je Cecil i pogledao Luci koja je bila suncobran i očigledno "raspoložena". "Mislim da je gospodin Beebe skočio nazad u jezerce." "Ovuda, molim, gospođo Honeichurch, ovim putem." Pratili su ga prema banci pokušavajući napeti, ali nonšalantni izraz koji je u takvim prilikama pogodan za dame. "Pa, ne mogu si pomoći", rekao je glas blizak ispred, a Freddi je sa fronta podigao pjegavo lice i par sniježnih ramena. "Ne mogu da me se gazi, zar ne?" "Dobro mi, draga; pa ti si! Kakva jadna uprava! Zašto ne biste imali udobnu kupku kod kuće sa toplom i hladnom? " "Pogledajte ovde, majko, momak se mora oprati, a momci se moraju osušiti, a ako je drugi momak ..." „Draga, nema sumnje da ste u pravu kao i obično, ali ne možete se raspravljati. Dođi, Luci. " Okrenuli su se. „Oh, gledaj - ne gledaj! O, jadni gospodine Beebe! Kako opet nesrećno ... ” Jer je gospodin Beebe upravo puzao iz jezerca na čijoj površini su lebdjele odeće intimne prirode; dok je George, svetski umorni George, vikao Freddiju da je zakačio ribu. "A ja sam ga progutao", odgovorio mu je kovčeg. "Progutao sam pollivog. Zavija mi se u trbuhu. Umreću - Emerson, zver, imaš moje torbe. " "Žuti, dragi", rekla je gospođa Honeichurch, koja je otkrila da je nemoguće ostati šokirana. „I budite sigurni da se prvo temeljito osušite. Sve ove prehlade proističu iz sušenja. " "Majko, odlazi", reče Luci. "Zaboga, dođi." "Hullo!" povikao je George tako da su se dame opet zaustavile. Smatrao je obučenim. Bosi, s golim grudima, blistav i raspoložen prema sjenovitoj šumi, pozvao je: „Hullo, gospođice Honeichurch! Hullo! " „Luk, Luci; bolji luk. Ko je to? Klanjaću se. " Gospođica Honeichurch se poklonila. Te večeri i cijele te noći voda je pobjegla. Sutradan se bazen smanjio do stare veličine i izgubio sjaj. Bio je to poziv na krv i opuštenu volju, prolazni blagoslov čiji uticaj nije prošao, svetost, čarolija, trenutni kalež za mladost.
Apel "zarobljenih" u Kini.Prof. epidemiolog dr Branislav Tiodorovic govori o kolektivnoj zarazi i uvodjenju policijskog casa.Dodatni simptomi koji ukazuju na korona virus. Apel "zarobljenih" u Kini.Prof. epidemiolog dr Branislav Tiodorovic govori o kolektivnoj zarazi i uvodjenju policijskog casa.Dodatni simptomi koji ukazuju na korona virus. Reviewed by gledajte on July 01, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.