Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 111 epizoda - Pakleni planovi pocinju na sve strane.

17.07.2020: Bruneru predlaze Donka novi plan koji podrazumeva da mora da skloni Sofiju da vise ne ometa Adu, a to sve kako bi stekao poverenje kod nje.Ona trazi od njega da Sofiji smesti ni manje ni vise nego nelegalnu trgovinu opojnim supstancama.Aleksa je rekao Adi da je Mila u bolnici pocela napadno da ga ljubi i grli i da je zbog toga morao da joj da otkaz.Iako nije ni svesna sta joj se sprema, Sofija je i dalje nastavila sa svojim i Matijinim paklenim planom da se Ada proglasi neuracunljiva.Cak je pocela i da ga sprovodi, tako sto je nasla lekove koji pomute razum.Cela epizoda 111 emituje se 17.jul 2020 godine u 21h na televiziji Prva,epizodmozete pogledati ovde.



















Predlog knjige: "Previše je mračno", rekla je beznadežno. „Ovo dolazi od odlaganja. Možda smo znali da će se vreme uskoro raspasti; a sada Luci želi da ide u Grčku. Ne znam čemu svet dolazi. " "Gospođa. Medeni ", rekao je," ona mora ići u Grčku. Dođi u kuću i razgovarajmo o tome. Da li vam uopšte smeta to što je raskinula s Viseom? " "Gospodin. Beebe, zahvalna sam - jednostavno zahvalna. " "Tako sam i ja", reče Freddi. "Dobro. Sad dođi do kuće. " Oni su se družili u trpezariji pola sata. Luci nikada ne bi sama nosila grčku šemu. Bilo je skupo i dramatično - obe kvalitete koje je njena majka mrzila. Ni Šarlota ne bi uspela. Dana časti počivala je sa gospodinom Beebeom. Svojim taktom i zdravim razumom i uticajem klera - za sveštenika koji nije budala snažno je uticao na gospođu Honeichurch - on ju je nagnuo prema njihovoj svrsi: "Ne vidim zašto je Grčka potrebna", rekla je ; „Ali kao i vi, pretpostavljam da je to u redu. To mora da je nešto što ne mogu da razumem. Luci! Hajde da joj kažemo Luci! ” "Ona svira klavir", rekla je gospodin Beebe. Otvorio je vrata i čuo reči pesme: "Ne gledaj da si lepotan." "Nisam znala ni da je pevala i gospođica Honeichurch." „Sedite mirno dok se kraljevi naoružavaju, Ne probajte kada čaša za vino blista - „To je pesma koju joj je Cecil dao. Kako su čudne devojke! " "Šta je ovo?" zvala se Luci, zaustavivši se kratko. "U redu, draga", ljubazno je rekla gospođa Honeichurch. Ušla je u sobu za savlačenje, a gospodin Beebe je čuo kako ljubi Luci i rekla: "Žao mi je što sam se toliko prekrižila oko Grčke, ali došlo je na vrh dalija." Dosta čvrst glas rekao: „Hvala majko; to nije malo bitno. " "I u pravu ste - Grčka će biti u redu; možete ići ako vas ima gospođica Alans. " „Oh, divno! Oh hvala!" Gospodin Beebe je slijedio. Luci je još uvijek sjedila za klavirom s rukama preko tipki. Bilo joj je drago, ali je očekivao veću radost. Njena majka se sagnula nad njom. Freddi, kome je ona pjevala, naslonio se na pod, glavom okrenutom prema njoj, a između usana mu je bila neispunjena cijev. Čudno je da je grupa bila predivna. G. Beebe, koji je voleo umetnost prošlosti, podsetio je na omiljenu temu, Santa Conversazione, u kojoj su ljudi koji brinu jedni o drugima slikali zajedno u razgovoru o plemenitim stvarima - temi koja nije ni senzualna ni senzacionalna i zato ih ignoriše umetnost današnjeg vremena. Zašto bi Luci htjela ili se udati ili putovati kad ima takve prijatelje kod kuće?
Igra sudbine 111 epizoda - Pakleni planovi pocinju na sve strane. Igra sudbine 111 epizoda - Pakleni planovi pocinju na sve strane. Reviewed by gledajte on July 17, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.