Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 13.07.2020,Jelena Karleusa prikazala novu kucu.Ko je zapravo Maja Marinkovic ucesnica Zadruge 3 kao i detalji finala. Darko Lazic prica o novoj operaciji.

U emisijama Premijera, Ekskluzivno, Grand News, Exkluziv, 13.jul 2020 godine mozete pogledati detalje sa finala Zadruge 3 u emisiji Premijera kao i pricu o novoj operaciji Darka Lazica.Glumica Iskra Brajovic, govori kako provodi vikend pod najnovijim merama.U emisiji Ekskluzivno prikazano je krstenje sina Veljka Raznatovica,Zeljka.Takodje je predstavljena ucesnica Zadruge 3 Maja Marinkovic sa tim da se predstavi ko je ona i sta je ona po profesiji, jer je bila malo poznata siroj javnosti pre ulaska u rijaliti Zadruga 3.U emisiji Grand News, mozete pogledati novu kucu Jelene Karleuse.Dragan Kojic Keba snimljen u salonu gde je kako kazu u najavi zatezao telo.Pevacica Biljana Markovic govorila za emisiju i o tome zbog cega joj govore iako ima 20 godina,kada se negde pojavi u medijima, kazu stigla je gospodja Markovic.Emisiju Exkluziv mozete pogledati ovde.

Predstavljena Maja Marinkovic.Krstenje sina Veljka Raznatovica,Zeljka.Grand News cela emisija.Premijera cela emisija.Predlog knjige: Ugasila je lampu. To nije trebalo da mislim, niti, po tom pitanju, osećam. Odustala je od pokušaja da razume sebe, i pridružila se ogromnoj armiji očaranih, koja ne prate ni srce ni mozak, i marširaju na svoju sudbinu. Armije su pune prijatnih i pobožnih ljudi. Ali oni su popuštali jedinom neprijatelju koji je važan - neprijatelju iznutra. Sagriješili su protiv strasti i istine, a uzalud će biti njihova svađa za vrlinom. Kako godine prolaze, oni su cenzurisani. Njihova prijatnost i pobožnost pokazuju pukotine, njihova duhovitost postaje cinizam, nesebičnost licemerje; osećaju i proizvode nelagodu gde god da krenu. Sagrešili su protiv Erosa i protiv Pallas Atine, i to ne bilo kakvom nebeskom intervencijom, već običnim tokom prirode, tim savezničkim božanstvima će se osvetiti. Luci je ušla u ovu vojsku kad se pretvarala Georgeu da ga ne voli i pretvarala se Cecilu da nikoga ne voli. Noć ju je primila, kao što je bila primila gospođica Bartlett trideset godina ranije.
Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 13.07.2020,Jelena Karleusa prikazala novu kucu.Ko je zapravo Maja Marinkovic ucesnica Zadruge 3 kao i detalji finala. Darko Lazic prica o novoj operaciji. Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 13.07.2020,Jelena Karleusa prikazala novu kucu.Ko je zapravo Maja Marinkovic ucesnica Zadruge 3 kao i detalji finala. Darko Lazic prica o novoj operaciji. Reviewed by gledajte on July 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.