Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 23.07.2020 Djani proslavio rodjendan.Zorana Pavic narusila zdravlje.

Danasnje emisije 23.jul 2020 godine, Vladimir Mandic za emisiju Premijera dao izjavu u kojoj je pricao o sadasnjem nacinu zivota i kako izgleda njegov porodicni zivot,govrio je i o deci koja su i dobra i nemirna pa ih moraju grditi na smenu ili kako on kaze kad ih on grdi supruga brani i obratno.Zorana Pavic pricala o tome kako joj je dijeta narusila zdravlje jer je naglo smrsala.Doktori su joj rekli da je preterala i da je kako ona kaze "sprzila" zeludac.Radisa Trajkovic Djani, proslavio rodjendana i tom prilikom napravio veselje i vatromet pa je cak i malo zapevao.Neke emisije ce biti postavljene kasnije.Emisija Exkluziv bice postavljena ovde.

Grand News cela emisija.Premijera cela emisija.Predlog knjige: Dan koji je otpustio majstora muzike bio je jedan od najsrećnijih u Katarininom životu. Njen ukus za crtanje nije bio vrhunski; iako kad god je mogla da dobije majku pismo s druge strane ili da koristi neki drugi čudan papir, crtala je kuće i drveće, kokoške i kokoši, sve slično jedna drugoj. Pisanje i račune podučavao ju je otac; Majka francuskog jezika: njeno poznavanje bilo koje od njih nije bilo neverovatno, i lekcije je obogaćivala kad god je mogla. Kakav čudan, neumjenjiv lik! - s obzirom na sve ove simptome pohlepe u dobi od deset godina, nije imala ni loše srce ni loše raspoloženje, bila je rijetko tvrdoglava, jedva ikad svađajuća i veoma ljubazna prema mališanima, sa nekoliko prekida. tiranije; Štaviše, bila je bučna i divlja, mrzila je zatvaranje i čistoću i nije volela ništa tako dobro na svetu kao što se njihala niz zelenu padinu u zadnjem delu kuće. Takva je bila Catherine Morland u deset. U petnaest godina nastupi su se popravljali; počela je da uvija kosu i čezne za kuglicama; njen se ten poboljšao, crte lica bile su ublažene bujnom i bojom, oči su poprimile više animiranosti, a njena figura više posledica. Njezina ljubav prema prljavštini ustupila je sklonost sitnicama i postala je čista kako je postajala pametna; sada je imala zadovoljstvo ponekad čuti napomene svog oca i majke o njenom ličnom poboljšanju. "Catherine raste prilično lepa devojka - danas je skoro lepa", bile su reči koje su joj se s vremena na vreme uhvatile za uši; i kako su dobrodošli zvuci! Izgledati skoro lepo je sticanje većeg zadovoljstva za devojčicu koja prvih petnaest godina svog života izgleda čisto nego što bi lepota iz kolijevke ikada mogla da dobije.
Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 23.07.2020 Djani proslavio rodjendan.Zorana Pavic narusila zdravlje. Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 23.07.2020 Djani proslavio rodjendan.Zorana Pavic narusila zdravlje. Reviewed by gledajte on July 23, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.