Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 06.07.2020 David skinuo verenicki prsten.Dusko Tosic govori o napadu."Zadrugarke" skinute sa leta.Aca Lukas prica o finansijama.

Soubiz gledajte.com prikazuje danasnje izjave i price u emisijama Premijera, Ekskluzivno, Grand News, Exkluziv 6.jul 2020 godine.U emisiji Premijera mozete da pogledate izjavu Dragana Kojica Kebe povodom novih problema sa koronom virusom i letovanja.Milica Dabovic pricala o finansjiskim problemima.I Aca lukas spominje profesiju i pomoc.U emisiji Ekskluzivno mozete da vidite zbog cega su buduce "Zadrugarke" skinute sa leta i sta su izjavile povodom toga.Mozete pogledati i kako je jednim hitom sin Marine Tucakovic napravio zvezdu.David skinuo verenicki prsten pred vencanje sa Anom Korac.U emisiji Grand News mozete pogledati izjavu Duska Tosica o tome sta je bilo i sta je prava istina sto se tice napada na njega i njegove kolege fudbalere.Kako se oseca Ljuba Perucica posle izlaska iz bolnice zbog korone virusa, sve to govorice u video snimku na instagramu.Emisiju Exkluziv mozete pogledati ovde.

David skinuo verenicki prsten.


Jednim hitom sin Marine Tucakovic napravio zvezdu.


Zadrugarke skinute sa leta.


Grand News cela emisija.


Premijera cela emisija.


Predlog knjige: "Znam", rekao je George i stavio ruku oko očeva vrata. Ljubaznost za koju su gospodin Beebe i Luci oduvek znali da postoje u njemu pojavila se iznenada, poput sunčeve svetlosti koja dodiruje ogroman pejzaž - dodir jutarnjeg sunca? Setila se da u svim njegovim izopačenjima nikada nije govorio protiv naklonosti. Gospođica Bartlett je prišla. "Znate našeg rođaka, gospođice Bartlett", prijatno reče gospođa Honeichurch. "Upoznali ste je sa mojom ćerkom u Firenci." "Da zaista!" reče starac i napravi se kao da će izaći iz bašte da upozna damu. Gospođica Bartlett se odmah upustila u pobedu. Tako ukočena, ispuštala je svečani poklon. Ponovo je to bio pansion Bertolini, trpezarijski sto sa stolcima za vodu i vino. Bila je to stara, stara bitka sobe sa pogledom. George nije odgovorio. Kao i svaki dečak, pocrveneo je i stidio se; znao je da se kapetan seća. Rekao je: "Ja ću doći na tenis ako uspem da ga upravljam" i ušao je u kuću. Možda bi išta što je učinio prijalo Luci, ali njegova je nespretnost krenula pravo u njeno srce; muškarci ipak nisu bili bogovi, već toliko ljudski i nespretni kao devojke; čak bi i muškarci mogli da pate od neobjašnjivih želja i treba im pomoć. Za jedan od njenih odgoja i njenog odredišta, slabost muškaraca bila je nepoznata istina, ali ona je to pretpostavila u Firenci, kada je Džordž bacio svoje fotografije u reku Arno. "George, ne idi", povikao je njegov otac, koji je smatrao da je to sjajna poslastica za ljude ako bi njegov sin razgovarao s njima. "George je danas bio u takvom dobrom raspoloženju i siguran sam da će završiti dolaskom danas popodne." Luci je uhvatila rođakinju. Nešto u ćutljivoj privlačnosti učinilo ju je bezobzirnom. "Da", rekla je, podižući glas, "nadam se da hoće." Zatim je otišla do kočije i promrmljala: "Starom čoveku nije rečeno; Znao sam da je sve u redu. " Gospođa Honeichurch ju je pratila i oni su se odvezli. Zadovoljavajuće je što g. Emersonu nije rečeno o evakuaciji u Firenci; ipak, Lusi duhovi nisu trebali skakati kao da je vidjela bedeme neba. Zadovoljavajuće; ali sigurno ju je dočekala s nesrazmernom radošću. Na putu do kuka konja su joj pjevala melodiju: "Nije rekao, nije rekao." Mozak joj je proširio melodiju: „Nije rekao svom ocu - kome sve govori. To nije bio eksploziv. Nije mi se smejao kad sam otišao. " Podigla je ruku na obraz. „Ne voli me. Ne. Kako grozno da jeste! Ali nije rekao. Neće reći. " Čeznula je da viče reči: „U redu je. To je tajna između nas dvojice zauvek. Cecil nikada neće čuti. " Bilo joj je čak drago što je gospođica Bartlett obećala tajnost, one poslednje mračne večeri u Firenci, kada su kleknuli u njegovoj sobi. Tajna, velika ili mala, čuvana je. Samo tri Engleza su znala za to u svetu. Tako je ona protumačila svoju radost. Pozdravljala je Cecil s neobičnim sjajem, jer se osećala tako sigurno. Kad joj je pomogao da izađe iz kočije, rekla je: "Emersonsi su bili tako simpatični. George Emerson se izuzetno poboljšao. "
Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 06.07.2020 David skinuo verenicki prsten.Dusko Tosic govori o napadu."Zadrugarke" skinute sa leta.Aca Lukas prica o finansijama. Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 06.07.2020 David skinuo verenicki prsten.Dusko Tosic govori o napadu."Zadrugarke" skinute sa leta.Aca Lukas prica o finansijama. Reviewed by gledajte on July 06, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.