Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 07.07.2020 Finale Zadruga 3.Aleks Mima vadi silikone i Zadrugovizija.Severina je to radila pre 4 dana i ne voli dugo.

U danasnjim Soubiz gledajte.com emisijama Premijera, Ekskluzivno, Grand News, Exkluziv emitovane 7.jul 2020 godine, finale Zadruge 3 u emisiji Premijera i sta misle pojedini ucesnici o tome sto se uskoro blizi finale.Prikazan je prilog o voditeljima jutarnjeg programa Novo jutro i kako ga voditelji dozivljavaju.Javne licnosti govore o korna virusu i kako ga je ko doziveo ili dozivljava.Emisija Ekskluzivno donosi price o pesmama Nikolije Jovanovic i koga je sve opevala u tim pesmama.Takodje je prikazana i Severina ali u kontekstu kako i ko je sve dobijao ime "Severina" kada je bila na vrhuncu popularnosti, kao i to kad i koliko dugo voli da plese i da radi neke stvari.Aleksa Mima prikazana kako proziva ucesnice Zadruge 3 i govori o njihovoj finoci ali su u stvarnosti najgore...spominjano je i vadjenje silikona i zelela bi da bude pevacica a za uzor su je pitali jel moze Maja Nikolic.Prikazan je i nastup Aleks Mime na Zadrugovoziji.Vojin Pavlovic govorio o svom uspehu.Exkluziv dodajemo kasnije.

Aleks Mima vadi silikone deo nastupa iz Zadrugovozije.Nikolija Jovanovic opevala bivse momke.Severina to radila pre 4 dana i ne voli dugo.Vojin Pavlovic govori o svom uspehu.Grand News cela emisija.Premijera cela emisija.Predlog knjige: „Oh, pođi sa Cecil. Ja sam loš, Floid je truo, pa se usuđujem reći da je Emerson. " George ga je ispravio: „Nisam loš.“ Jedan je pogledao nos u ovo. „Onda sigurno neću igrati“, rekla je Cecil, dok je gospođica Bartlett, pod utiskom da šnori Georgea, dodala: „Slažem se sa vama, gospodine Vise. Bolje ti je bilo da ne igraš. Mnogo je bolje da nije. " Minnie je, žureći tamo gde se Cecil plašila da korača, najavila da će igrati. "Ionako će mi nedostajati svaka lopta, pa šta ima veze?" Ali nedelja je snažno intervenisala i žigosala ljubaznim predlogom. "Onda će to morati biti Luci", reče gospođa Honeichurch; „Moraš pasti na Luci. Nema drugog izlaza iz toga. Luci, idi i promijeni svoju šapu. " Lucina subota je bila uglavnom takve amfibijske prirode. Ujutro ga je držala bez licemerja, a popodne je razbijala bez nevoljnosti. Dok je menjala pete, razmišljala je da li se Cecil sneva na nju; zaista mora da se preispita i sve sredi pre nego što se udala za njega. Gospodin Floid bio je njen partner. Volela je muziku, ali koliko je izgledao bolji tenis. Koliko je bolje trčati u udobnoj odeći nego sjediti za klavirom i osećati se ispod ruke. Još jednom se pojavila muzika koja joj je zaposlila dete. George je poslužio i iznenadio je svojom strepnjom da pobedi. Setila se kako je uzdahnuo među grobnicama u Santa Croceu, jer se stvari ne bi uklapale; kako se posle smrti tog opskurnog Italijana nagnuo nad parapet Arno i rekao joj: "Kažem vam, želim da živim." Želeo je da živi sada, da pobedi u tenisu, da se bori za sve što je vredno na suncu - sunce koje je počelo da zalazi i blistalo joj je u očima; i pobedio je.
Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 07.07.2020 Finale Zadruga 3.Aleks Mima vadi silikone i Zadrugovizija.Severina je to radila pre 4 dana i ne voli dugo. Premijera/Ekskluzivno/Grand News/Exkluziv 07.07.2020 Finale Zadruga 3.Aleks Mima vadi silikone i Zadrugovizija.Severina je to radila pre 4 dana i ne voli dugo. Reviewed by gledajte on July 07, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.