Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 122 epizoda - Pocela je da napada sve redom.

06.08.2020: Ivana je uplasila Donka sa zatvorom,zbog imovine koju je Ada resila da rasporedi.Aleksa je dobio od Mile poverljive informacije oko Debeljkovog odlaska bez radnog naloga na put.Zmija se postaje ako te zmija napadne - tako je i Lila pocela da govori jezikom kojim se i Sofija sluzi i koji najbolje razume, jer joj je Sofija dosadila sa svojim nacinom pricanja.Cak joj je i zapretila da ce joj pljunuti u svako jelo koje ce Sofija probati kod Ade u kuci.Pocele su uvrede od strane buduce modne direktorke i prema Strahinji i na njegov racun, kada je dosao u firmu.Najveci problemi pocinju kada se pojave Dijana i Ada u Lukinoj kancelariji.Cela epizoda 122 emituje se 6.avgust 2020 godine na televiziji Prva u 21h,epizodu mozete pogledati ovde.

Predlog knjige: Iz ovog poniženja, nakon deset minuta bila je uzbuđena na ugodan osećaj, gledajući ne gospodina Thorpea, već gospodina Tilneija, unutar tri dvorišta od mesta gde su sedeli; činilo se da se kreće tim putem, ali nije je vidio, i zato su osmijeh i rumenilo, koje je njegovo naglo pojavljivanje podiglo u Katarini, preminulo ne umanjujući njenu herojsku važnost. Izgledao je zgodno i živo kao i uvek, sa zanimanjem je razgovarao sa modnom i prijatnom mladom ženom, koja se naslonila na ruku i za koju je Catherine odmah pogodila da mu je sestra; na taj način bez razmišljanja odbacujući priličnu priliku da ga zauvek izgubi, pošto je već oženjen. Ali, vođena samo onim što je jednostavno i verovatno, nikada joj nije palo na pamet da se gospodin Tilnei može oženiti; nije se ponašao, nije razgovarao, poput oženjenih muškaraca na koje je navikla; nikada nije spomenuo ženu, a priznao je sestru. Iz tih okolnosti je proizašao trenutni zaključak da je njegova sestra sada uz njega; i zato, umesto da se pretvori u smrtnu bledicu i prilegne na boku gospođe Allen, Catherine je sedela uspravno, u savršenom korišćenju svojih čula, a obrazi samo malo crveniji nego inače. Gospodinu Tilneiu i njegovoj pratnji, koji su nastavili, mada polako, prilaziti, odmah je prethodila gospođa, poznanica gospođe Thorpe; i ova dama se zaustavila da razgovara s njom, a oni su, kao pripadnici njoj, isto tako stali, a Catherine, uhvativši oko gospodina Tilneija, odmah je primila od njega nasmejani danak priznanja. Ona mu je uzvratila sa zadovoljstvom, a zatim napredujući još bliže, on je razgovarao i sa njom i gospođom Alen, po kojoj je on vrlo civilno priznat. „Veoma sam srećan što vas ponovo vidim, gospodine; Bojala sam se da ste napustili Bath. " Zahvalio joj je na njenim strahovima i rekao da je napustio to nedelju dana, i to baš ujutro nakon što je imao zadovoljstvo da je vidi. „Pa, gospodine, i usuđujem se reći da vam nije žao što se opet vratite, jer je to mesto za mlade ljude, a takođe i za sve ostale takođe. Kažem gospodinu Allenu, kada govori da mu je pozlilo, da sam siguran da se ne bi trebao žaliti, jer je mesto na kome je tako ugodno, da je mnogo bolje biti ovde nego kod kuće u ovo dosadno doba godine . Kažem mu da ima sreće da je ovde poslan zbog svog zdravlja. " „I nadam se, gospođo, da će se gospodinu Allenu smestiti da mu se svide, kada mu nađe uslugu.“ „Hvala, gospodine. Ne sumnjam da hoće. Naš komšija, dr. Skinner, bio je ovde radi svog zdravlja prošle zime i otišao je prilično snažno. " „Ta okolnost mora da vas ohrabri.“ „Da, gospodine - i dr. Skinner i njegova porodica bili su ovde tri meseca; pa kažem gospodinu Allenu da ne smeta da pobegne. "
Igra sudbine 122 epizoda - Pocela je da napada sve redom. Igra sudbine 122 epizoda - Pocela je da napada sve redom. Reviewed by gledajte on August 06, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.