Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tri muskarca i tetka 1,2 epizoda - Kada je saznala detalje o njoj odmah je pocela da daje savete sestricu da se bolje upoznaju.

27.02.2021: Ljubisa se nikako nije javljao na telefon kada ga je zvala Radimila,zbog toga ona dolazi kod njega.Kada je stigla upoznala je tetka Milku kojoj je pocela sebe da predstavlja u najlepsem svetlu.Pocela je i da objasnjava kako su njeni roditelji imucni i da su oni vlasnici industrije mesa Papic.Kada je to Mika cula,odusevila se i smatra da je onda dobra prilika za njenog sestrica Ljubisu.Sa druge strane Ljubisa i Jovica su u velikim pripremama oko gostovanja na televiziji zbog njihove aplikacije pod nazivom Ljubavisanje.Dok je Jovica u velikoj frci i hvata ga trema,Ljubisa je stalozen ali mu se mnogo svidela voditeljka.Ljubisi je pocela da daje savete Milka oko Radmile i sta bi sve trebao da uradi da bi zajedno sa njom otisao na veceru.Cela epizoda 2 emituje se 27.februar 2021 godine od 20h na Prvoj televiziji.Prvu epizodu mozete pogledati ovde drugu epizodu mozete da pogledate ovde.Preko ovog sajta ce biti postavljena i emisija Necete verovati 112 epizoda koja se emituje veceras od 19h.Epizodu 112 mozete da pogledate ovde.
Tri muskarca i tetka 1,2 epizoda - Kada je saznala detalje o njoj odmah je pocela da daje savete sestricu da se bolje upoznaju. Tri muskarca i tetka 1,2 epizoda - Kada je saznala detalje o njoj odmah je pocela da daje savete sestricu da se bolje upoznaju. Reviewed by gledajte on February 27, 2021 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.