Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

03.04.2021 Necete verovati epizoda 117 - Profesor izumeo sejalicu i za mikrosemenje. Tri muskarca i tetka 16 epizoda - Morala je tetka da pobegne iz kuce.

Necete verovati epizoda 117 03.04.2021: 3 muskarca i tetka epizoda 16: Vec je proslo godinu dana od "lansiranja" uspesne aplikacije pod nazivom "Ljubovisanje", koje su stvorili i plasirali Jovisa i Ljubisa.Sada razmisljaju i o novim poslovima.Za to ce biti zaduzen Bata Sale,koji je uvek prepun ideja oko poslova.Radmila i Ljubisa su poceli da uspostavljaju normalnost izmedju sebe, ali "normalnost" kakvu oni vide i koja je za njih "normalna".Oni se sada smatraju najboljim prijateljima ali sa posebnim povlasticama.U medjuveremenu pravi haos tek treba da pocne jer se u kucu vraca osoba, zbog koje ce upravo iz rodjene kuce morati da pobegne tetka Milka, osoba nije dolazila posle mnogo godina.Cela epizoda 16 emituje se 3.april 2021 godine od 20h na Prvoj televiziji,epizodu mozete pogledati ovde.
U emisiji Necete verovati -epizoda 117 Mozete da pogledate sta je izumeo ugledni profesor Srecko Curcic, da bi olaksao sadnju cveca.Profesor je smilio savrsenu sejalicu koja precizno i sama zasadi semenku peruniku koja je mikronska.Moze i jos manje a to je izdanak od na primer semenja kornisona.Profesor Srecko Curcic, svoje umece nesebicno deli i sa svojim studentima.Takodje tu je i prica o baki Cmiljani,koja za zivota nije imala dece ali je zato nesebicno i sa puno ljubavi gledala decu svog muza.U sebi je imala toliku snagu,da su joj se svi divili i videli, da je i skucila decu.Bila je ubedjena da ce kada ode sa ovog sveta,to se desilo na Badnji dan pre nekoliko godina,biti sahranjena i niko vise nece ni pomisliti na nju.Ali da ipak nije sve kako obicno bude,potrudio se njen unuk Luka, koji se iz svog udobnog stana doselio u kucu babe i dede i tako ucinio, da se ognjiste ne ugasi.To je uradio sa samo 15 godina i pozeleo je za svoj 18-ti rodjendan 3 ovce.Emisiju mozete pogledati 3.aprila 2021 godine od 19:15h na Prvoj televiizji,emisija se moze pogledati ovde.


03.04.2021 Necete verovati epizoda 117 - Profesor izumeo sejalicu i za mikrosemenje. Tri muskarca i tetka 16 epizoda - Morala je tetka da pobegne iz kuce. 03.04.2021 Necete verovati epizoda 117 - Profesor izumeo sejalicu i za mikrosemenje. Tri muskarca i tetka 16 epizoda  - Morala je tetka da pobegne iz kuce. Reviewed by gledajte on April 03, 2021 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.