Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Necete verovati 10.04.2021- Lecenje bionergijom. Tri muskarca i tetka 22 epizoda - Stigla je socijalna radnica da utvrdi stanje.

Necete verovati 118 epizoda 10.04.2021: 3 muskarca i tetka epizoda 22: Opet su poceli problemi u vili.Ljubisa je posle dugo vremena ponovo nastavio da pije.Zbog toga je celu noc proveo u pijanstvu ali se zato sutradan ujutru nista nije secao jer je prethodne noci preterao sa picem.U "pomoc" pristizu Djovani i Roki, da bi pomogli Ljubisi da malo vise sazna sta je sve prethodne noci radio, kao i da je radio i sto treba i sto ne treba.Sa druge strane, kod Jovise je stigla neocekivana poseta u vidu socijalne radnice.Ona je dosla da proveri u kojim uslovima Veljko zivi i da li bi trebao da bude vracen majci.U odredjenim momentima zakljuceno je da je sve bilo u redu i Veljkovo stanje je bilo zadovoljavajuce kao i uslovi u kojima zivi.U tim momentima,pojavljuju se Ljubisa i Bata Sale i kvare sve sto je pre toga pozitivno uradjeno.Cela epizoda 22 emituje se 10.april 2021 godine od 20h na Prvoj televiziji,epizodu mozete da pogledate ovde.Emisija Necete verovati, epizoda 118 emituje se 10.april 2021 godine na Prvoj televiizji, od 19:15 u kojoj mozete pogledati nove zanimljive price.Mozete da pogledate bionergicara Mikija Lazovica iz Kovackog potoka o kome neki govore da im je pomogao u svojim problemima i izlecio im kostobolju,glavobolju,usinula ledja i vrat..i dolaze iz raznih mesta u Kovacki potok,zbog lecenja svojih boljki,dok drugi u to ne veruju.Kada pogledate reportazu o Mikiju iz Kovackog potoka mozete da zakljucite sami - da li verujete ili ne.
U istoj emisiji mozete da vidite kako su izgledali stari prijemnici sredinom proslog veka, koji su u to vreme bili "zadnje cudo tehnike".Vecina ih moze pogledati u muzejima i u medijima ali u domu Dragana Jovicica,mogu se pogledati pa cak i dodirnuti i uzivo.Dragan je sacuvao stare radio aparate i kao uspomenu ih drzi u delu svoje kuce iz kojih se nekada cuo glas iz Moskve,Londona,Glas Amerike...emisiju mozete da pogledate ovde.Necete verovati 10.04.2021- Lecenje bionergijom. Tri muskarca i tetka 22 epizoda - Stigla je socijalna radnica da utvrdi stanje. Necete verovati 10.04.2021- Lecenje bionergijom. Tri muskarca i tetka 22 epizoda - Stigla je socijalna radnica da utvrdi stanje. Reviewed by gledajte on April 10, 2021 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.